man Model National Știri

Solistul Carlos Marin, din trupa Il Divo, a decedat la 53 de ani din cauza Covid-19, după ce a fost intubat, deși era vaccinat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Solistul Carlos Marin în vârstă de 53 de ani, care a fost vaccinat, s-a îmbolnăvit de Covid pe 7 decembrie și a fost internat în spital timp de o săptămână, conform Daily Mail. Ulterior, el a intrat în comă indusă și a fost intubat și conectat la aparate.

„Ieri, cântărețul nu răspundea la mesaje, iar acum se află la terapie intensivă și este intubat. Agentul [său] ne-a mai spus că solistul Carlos a fost vaccinat împotriva Covid în Mexic”, a relatat programul de știri spaniol Corazon Corazon, fără a preciza cu cât timp în urmă a fost vaccinat Carlos, câte doze a primit sau ce vaccin a făcut.

Carlos a decedat duminică, conform colegilor lui de trupă, care au postat omagii pe rețelele de socializare: „Nu va mai exista niciodată o altă voce sau un alt spirit ca al lui Carlos”. 

Într-o postare pe pagina de Twitter a trupei Il Divo, colegii de trupă Urs Buhler, David Miller și Sebastien Izambard au spus: „Cu inimile îndurerate vă anunțăm că prietenul și partenerul nostru, Carlos Marin, a decedat”.