man Model National Știri

FDA ar putea publica toate documentele Pfizer despre vaccin, în baza cărora a fost emisă autorizația, în doar 12 săptămâni. Agenția a emis un termen de 75 ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT), o organizație non-profit, preocupată de siguranța vaccinurilor, a comunicat că întreg procesul de publicare al documentelor Pfizer despre vaccin, în baza cărora a fost emisă autorizația, ar dura doar 12 săptămâni, nicidecum 75 de ani, așa cum susține compania producătoare de vaccinuri.
„Presupunând o medie scăzută de 50 de pagini pe oră pe persoană, chiar și pentru a revizui sutele de mii de pagini pe care FDA le estimează, agenția ar avea nevoie de doar 19 recenzori care să lucreze cu normă întreagă timp de 12 săptămâni pentru a revizui și produce aceste documente – ceea ce reprezintă o fracțiune infimă din cei aproximativ 18.000 de angajați ai săi”, a comunicat organizația Public Health and Medical Professionals for TransparencY (PHMPT), citați de The Defender.
Ctiți AICI comunicatul PHMPT

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *