man Model National Știri

ORDIN PE LINIE. După Berlin și București, nevaccinați sunt comparați și de guvernatorului statului Washington cu niște teroriști

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În SUA, guvernatorul „democrat” al statului Washington i-a comparat pe nevaccinați cu „teroriști interni” care poartă în rucsac o bombă cu ceas. Totodată, Jay Inslee și-a semnalat entuziasmul față de ideea guvernului socialist de la Berlin de a institui carantina asupra cetățenilor nevaccinați.

Ca orice propagandist de extremă stânga, și guvernatorul Washingtonului îi confundă pe cetățenii sănătoși dar nepașaportizați cu niște bolnavi prezumtivi. El își dublează eroarea logică atunci când îi consideră pe nevaccinați periculoși pentru comunitate: chiar dacă toți nevaccinații ar fi, prin absurd, infectați și contagioși cu noua boală molipsitoare, ei nu ar putea afecta cu nimic populația majoritar vaccinată, care se consideră „imunizată”. Declarații isterice și deplasate ca ale lui Jay Inslee nu-i pot culpabiliza pe nedrept pe cei care au opțiuni diferite de agenda guvernamentală, însă sfârșesc prin a proiecta serioase îndoieli asupra eficienței serurilor experimentale Covid, de vreme ce marea gloată vaccinată ajunge să tremure – chiar și numai la nivel declarativ – de frica nevaccinaților.  

Se trece la o nouă fază

„Treizeci și patru la sută dintre locuitorii din Washington umblă cu o bombă cu ceas în rucsac pentru că nu sunt vaccinați”, a declarat guvernatorul statului Washington în cadrul unei conferințe de presă, unde i-a comparat pe nevaccinați cu niște „teroriști interni”, informează LifeSiteNews

Jason Rantz, prezentatorul unei emisiuni radiofonice din Seattle, a semnalat „ridicolul” afirmațiilor lui Inslee, amintind că administrația guvernatorului admite exceptarea anumitor persoane de la vaccinarea Covid din motive medicale sau religioase. Or, în același timp, șeful administrației nu-i poate marginaliza pe toți acești cetățeni onorabili pe care chiar propriul aparat administrativ îi recunoaște.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *