man Model National Știri

CDC a recunoscut oficial 8 cazuri de miocardită provocate de vaccinul Pfizer la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

CDC a declarat, joi, că a primit rapoarte cu privire la opt cazuri de miocardită la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani care au primit vaccinul COVID-19 de la Pfizer, relatează Reuters.

CDC declarase anterior că ratele de raportare a miocarditei la băieții cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani ar putea fi de peste 69 de cazuri la un milion după a doua doză.

CDC nu a precizat dacă crede că există o legătură între cazurile de miocardită și vaccin și nici nu a dezvăluit rata de miocardită în grupul de vârstă fără vaccinare.

Agenția a precizat că au fost administrate peste 7 milioane de doze de vaccin la grupa de vârstă 5-11 ani în momentul în care a examinat datele.

Cazurile au fost raportate în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri din SUA și prezentate de CDC unui grup de consilieri experți ai acestuia.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *