man Model National Știri

Manifestul despre străini și constatarea jurnalistei Adriana Vitan Balint: Dr. Razvan Constantinescu a avut dreptate în interviul cu Pompiliu Diplan din 2020: Pentru virusul ăsta nu va putea fi niciodată creat un vaccin eficient. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Jurnalista Adriana Vitan Balint l-a etichetat marți pe prof. dr. Răzvan Constantinescu într-o postare în care a redistribuit interviul pe care i l-a luat Pompiliu Diplan în mai 2020, constatând că vorbele doctorului s-au împlinit milimetric și, 18 luni mai târziu, realitatea din teren îi dă dreptate mult-prigonitului profesor. VIDEO:

„Ascultați 1 minut și 47 de secunde cum doctorul Răzvan Constantinescu ne povestea încă din mai 2020, după doar două luni de pandemie, de ce pentru virusul ăsta nu va putea fi niciodată creat un vaccin eficient.

Interviul luat de Pompiliu Diplan este briliant, dacă îl reascultați acum, la un an și jumătate de când a fost realizat, veți vedea că totul e exact cum a spus Doc atunci, veți înțelege de ce toată propaganda și tot corpul medical plătit de Pharma au turat motoarele la maxim împotriva lui. 

Doc a avut 100% dreptate în tot ceea ce a spus și despre protocolul de diagnosticare și tratament impus medicilor de către OMS în 3 martie 2020 și în ceea ce privește impunerea vaccinării obligatorii și a miliardelor aruncate presei și lătrăilor din corpul medical ca să cânte melodia impusă și despre puterea pe care o au cei care controleaza trusturile de presă de pe întreg mapamondul.

Noi toți am făcut valuri, fiecare în felul lui a tras un semnal de alarmă, dar Doc e singurul care a riscat totul și a pierdut cel mai mult. A făcut-o pentru noi si pentru ceea ce a jurat când a ales meseria asta nobilă. Și eu nu voi uita asta niciodată!”, a scris Adriana Vitan Balint pe Facebook
Câteva postări mai târziu, jurnalista s-a înregistrat citind un manifest pe care l-a pus în circulație pe la prieteni în vara acestui an, pe când era blocată de rețeaua de socializare a vaccinistului Zuckerberg. Este vorba de o reacție a sa la linșajul mediatic împotriva fotbaliștilor Stanciu și Nedelcearu, care refuzaseră să îngenuncheze pentru mișcarea soroșistă „Black Lives Matter” (BLM), pretextând că românii, deși sunt albi, nu au oprimat niciodată în istorie popoare sau persoane de culoare, deci nu se simt vizați de revendicările mișcărilor stângiste pentru „justiție rasială”. Ea își încheie manifestul cu sentința „Romanian lives don’t matter!”. Se pare că textul ei a cauzat atâta furie încât, citit într-o înregistrare de analistul Cozmin Gușă de la Gold FM, a provocat închiderea contului acestuia de YouTube. Adriana Vitan Balint constată amuzată că vorbele ei au dus la cenzurarea canalelor de YouTube a doi ziariști importanți, dintre care primul a fost Ion Cristoiu, și îi întreabă pe români dacă mai au curajul măcar să îi pronunțe numele. Cei care acceptă provocarea sunt rugați să citească la rândul lor cu voce tare pe conturile lor de socializare manifestul Adrianei care a provocat valuri de cenzură pentru că, nu-i așa, nu vor putea să ne închidă gura la toți, când vor vedea cât suntem de mulți. Dar o lăsăm pe ea să ne explice mai bine:

„Manifestul trebuie sa circule citit cu vocea voastră, să se vadă că suntem mulți, că existăm, că avem fețe, voce, și nu suntem (ro)boți sau conturi false.

Suntem milioane, în timp ce ei sunt extrem de puțini și asta îi sperie. Odată ce vom realiza că împreună suntem o forță care poate învinge extrem de ușor o mâna de securiști vânduți străinilor, nu ne va mai sta nimeni în cale. Hai sa îi facem sa le fie frică! Ajunge o viață de om trăita în frică! A venit și vremea noastră. Ori noi, ori ei!

1. Unde trebuie să îngenunchem ca să ne cerem scuze că am dat străinilor, de sute de ani, de la sare, apă, grâne, petrol, păduri, până la propriii copii?

2. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că dăm petrolul austriecilor, în pământul cărora nu se găsește nici gram de petrol, dar care au, culmea tupeului, chiar la intrarea în Viena, ditamai rafinăria, poate cea mai mare din Europa, în timp ce ale noastre au fost toate închise?

3. Unde trebuie să îngenunchem pentru că am plătit americanilor o autostradă pe care nu au construit-o niciodată și pentru care, culmea, am plătit și despăgubiri că ne-au luat banii și nu au făcut nimic?

4. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschidem aragazul sau dăm drumul la căldură în casă, francezii încasează toți banii, deși nu au construit nimic și au preluat toată infrastructura făcută de Ceaușescu pe banii noștri, foamea noastră, frigul și lipsurile din perioada comunistă?

5. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschid robinetul de apă, pornește contorul pentru francezi, deși e apa României, pe țevile făcute de Ceaușescu, pe banii și lipsurile noastre?

6. Unde trebuie să îngenunchem pentru că sate întregi sunt înghițite de ape sau de surpări de teren pentru că austriecii ne taie pădurile, cu sutele de hectare lunar?

8. Unde trebuie să îngenunchem pentru că în țara noastră ajung deșeurile lor de toate felurile, chiar și biologice și radioactive, în timp ce nouă ni se arată obrazul și suntem suprataxați că îndăznim să avem Euro 3 la mașina înmatriculată în Bulgaria, pentru că, jupuiți de bani, pământ și mijloace de trai, mai mult nu ne putem permite din cauza sărăciei în care suntem lăsați de aceiași străini îmbuibați și aroganți?

Acum, după ce ne-au luat tot, ne pun și în genunchi.

Pentru că romanian lives don’t matter!

Îngenuncheați, bre, nu fiți fraieri, arătați ce popor deschis la minte suntem!”, este manifestul Adrianei Vitan-Balint. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *