man Model National Știri

Elon Musk, interviu de excepție pentru revista Time: Sunt împotriva ideii de a forța oamenii să fie vaccinați. Dați-le oamenilor libertatea înapoi!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Într-un interviu pentru revista Time, miliardarul Elon Musk, desemnat „Personalitatea anului”,  a intervenit în scandalul la nivel mondial în care se urmărește obligativitatea oamenilor de a se vaccina împotriva voinței lor.  CEO-ul Tesla a declarat că nu este de acord ca oamenii să fie obligați să se vaccineze împotriva voinței lor și nici să fie concediați, relatează Evenimentul Zilei:

Iată ce a declarat miliardarul pentru revista Time:

Sunt împotriva ideii de a forța oamenii să fie vaccinați. Nu este ceva ce ar trebui să facem în America. Cred că știința este fără echivoc. Dar, în același timp, sunt împotriva forțării oamenilor să se vaccineze. Cred că ar trebui să încurajăm oamenii să se vaccineze, să încercăm cu fermitate să-i convingem să se vaccineze, dar să nu îi forțăm să se vaccineze. Sau, de exemplu să fie concediați. Dați-le oamenilor libertatea înapoi!

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *