man Model National Știri

Republicanul Doug Lamborn a introdus o nouă legislație pentru a înlocui termenul „fetus” cu ”copil nenăscut”: Fiecare om, născut sau nenăscut, este înzestrat de creatorul său și merită dreptul la viață

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un congresman pro-viață a introdus o nouă legislație care ar înlocui termenul „fetus” cu „copil nenăscut” în întreaga legislație federală, pentru a sublinia umanitatea copiilor nenăscuți, relatează Life News.

Congresmanul Doug Lamborn, un republican din Colorado, a introdus Actul de recunoaștere a nenăscuților, împreună cu 19 dintre colegii săi: „Fiecare om, născut sau nenăscut, este înzestrat de creatorul său și merită dreptul la viață”, a declarat congresmanul. Legea Recognizing the Unborn Act va lucra pentru a se asigura că copiii nenăscuți sunt recunoscuți și protejați.

Măsura pro-viață se bucură deja de sprijinul a două organizații pro-viață, care au emis o declarație de susținere a acesteia.

Connor Semelsberger, director al afacerilor federale pentru viață și demnitate umană, Family Research Council, a declarat: 

„Viața umană începe la concepție, iar legile noastre federale ar trebui să reflecte umanitatea copiilor nenăscuți. Family Research Council îi mulțumește reprezentantului Lamborn pentru că a introdus o legislație care să clarifice în codul federal faptul că un copil în uter este o ființă umană distinctă, în curs de dezvoltare și întreagă.”

Iar Family Policy Alliance a adăugat: „Fiecare copil, atât cel născut cât și cel nenăscut, este pe deplin uman și merită o recunoaștere deplină în fața legii. Îi mulțumim reprezentantului Lamborn pentru că a prezentat această legislație importantă și anticipăm ziua în care fiecare copil din America va fi atât pe deplin recunoscut, cât și pe deplin protejat.”

Această legislație este susținută de: Family Policy Alliance, Concerned Women for America, Alliance Defending Freedom, Family Research Council, Americans United for Life și Susan B. Anthony List, potrivit biroului lui Lamborn.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *