man Model National Știri

Dacă SERUL COVID este EXPERIMENTAL și are atât de multe REACȚII ADVERSE, inclusiv grave, CUM ÎNDRĂZNESC guvernele SĂ-L IMPUNĂ cu arcanul? Cuvântul Cititoarei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Pe ceva DIFERIT DE VACCIN trebuie sa se dea vina, evident ! Eu am tras concluzia ca multi oameni NICI NU VOR SA VADĂ ca vaccinul poate fi rău ; alții însă, obsedați de obligativitate, VĂD dar își bagă și lor degetele în ochi, dar și celor mulți. Frate, dacă-i experimental și are ATÂT DE MULTE EFECTE ADVERSE, INCLUSIV GRAVE, DEMONSTRATE ȘI RECUNOSCUTE, chiar rare de ar fi ( dar nu sunt ! ), cum îndrăznesc guvernele să-l impună cu arcanul ??? TU, GUVERN, MĂ OBLIGI ȘI DACĂ PĂȚESC CEVA GRAV RĂSPUND EU..??? Cum vaccinații, care iau și dau boala, pot avea HÂRTIE LA MÂNĂ pentru a fi vectori nestingheriți ai transmiterii virusului ???

Cum de se face legislație „pentru sănătatea omenirii” folosind atât de multe NONSENSURI, mizând pe orbirea, pe naivitatea, pe dezinformarea, sau pe prostia noastră , a celor mulți ? Ei ne arata un șarpe cu clopoței și ne spun că este lebădă sau fluture. Or mai fi dintre „decidenți” care mai și RÂD DE NOI …?”, se întreabă doamna Banu.

Vă așteptăm și pe voi să vă exprimați la fiecare articol, în rubrica de comentarii din josul știrii. Tot ce trebuie să aveți este o adresă de e-mail (care nu va fi publicată), un nume (oricare, la alegere) și o parolă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *