man Model National Știri

Elev de 13 ani din California, vaccinat fără voia părinților, în schimbul unei oferte de pizza. Relatarea cutremurătoare a mamei: M-a durut să știu că a primit un vaccin fără permisiunea mea. El suferă de astm

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Unui elev din California i s-a administrat vaccinul anticovid fără permisiunea părinților, deși are doar 13 ani, potrivit mamei elevului, transmit WND și Activist Post.

O femeie identificată ca Maribel Duarte are un fiu care este elev la Barack Obama Global Prep Academy, o școală publică din sudul Los Angelesului, potrivit KNBC-TV.

Băiatul a venit recent acasă cu carnetul de vaccinare, după ce a fost de acord să fie vaccinat atunci când i s-a pus în față oferta de pizza în schimbul vaccinului, a relatat postul de televiziune.

Duarte a spus că școala știa că face ceva greșit.

„Doamna care i-a făcut vaccinul și a semnat hârtia a fost cea care i-a spus fiului meu: ‘Te rog să nu spui nimic. Nu vreau să am probleme’„, a declarat Duarte pentru KNBC.

Districtul școlar unificat din Los Angeles a declarat postului că nu va discuta cazurile individuale ale elevilor, dar a precizat că programul său de stimulare are mai multe etape înainte ca elevii vaccinați să primească un premiu.

Districtul școlar are un mandat ca toți copiii cu vârsta de 12 ani și peste să fie vaccinați până la 10 ianuarie, a relatat KNBC.

„Odată cu apropierea termenului limită de vaccinare a elevilor din 10 ianuarie 2022, districtul a introdus programul de stimulare Safe Schools to Safe Steps în toate școlile unificate din Los Angeles”, a declarat un reprezentant al districtului, potrivit Daily Caller. „Acest program oferă stimulente familiilor care încarcă dovada vaccinării, au o scutire medicală aprobată sau au admiteri condiționate.”

Maribel Duarte nu este anti-vaccin, de fapt, ea este complet vaccinată, la fel ca și restul familiei sale. Cu toate acestea, fiul ei în vârstă de 13 ani suferă de alergii și afecțiuni pulmonare, așa că a amânat vaccinarea din cauza acestor probleme.

„El are probleme cu astmul și probleme de alergii. M-a durut să știu că a primit un vaccin fără permisiunea mea, fără ca eu să știu sau să semnez vreo hârtie pentru ca el să primească vaccinul”, a spus mama băiatului

VIDEO:

  

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *