man Model National Știri

Răsturnare de situație în cazul lui Beniamin Graur, tânărul de 24 de ani, internat cu miocardită: „Consider că sufăr de miocardită acută din cauza ambelor doze în care am crezut și am considerat că mă vor proteja”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Beniamin Graur, un tânăr de 24 de ani, vaccinat cu ambele doze, dezvăluia pe facebook chinurile prin care a trecut după ce a fost diagnosticat cu miocardită. Originar din Brașov, de profesie jurnalist, Beniamin este singurul din familia de 9 copii care s-a vaccinat și, totodată, singurul din familie care a dezvoltat miocardită.

Acum, tânărul a decis să posteze un update despre starea lui de sănătate, după ce, în urmă cu câteva săptămâni a ajuns la spital cu probleme de inimă.

„Salut. Am să las aici un update despre starea mea de sănătate. După cum știți cu câteva săptămâni în urmă am ajuns la spital cu probleme la inimă, ulterior fiind diagnosticat cu miocardită acută și regurgitare pulmonară. Nimeni nu a detectat cauza problemelor, deși au fost făcute multiple investigații. E ciudat să știi că inima ta suferă și nu știi de ce. În tot acest timp am urmat un tratament acasă, însă vineri am ajuns cu ambulanța la urgențe, având o altă criză, mai exact eram în baie și dintr-o dată m-a apucat o durere teribilă în piept și presiune atât de mare pe stern încât mă sufocam. Am primit foarte multe mesaje în ultima vreme, multe păreri, impresii, sfaturi. Mulți au considerat că tot ceea ce trăiesc eu, este rezultatul vaccinului. Inițial am refuzat să mă gândesc la asta, mai ales că pe o logică simplă te gândești că sunt atâtea milioane de oameni care au ales să se vaccineze și sunt ok, de ce ai fi tu cel lipsit de „noroc”? Mna… Nu cred că e de la vaccin, asta îmi spuneam mereu. Însă treptat mi-am schimbat impresia și consider că sufăr de miocardită acută din cauza ambelor doze în care am crezut și am considerat că mă vor proteja, nu mă vor trimite la terapie intensivă la cardiologie. Da, la 24 de ani, toți medicii se miră și dau din umeri pentru că nu cunosc cauza. Provin dintr-o familie de 9 copii, 8 dintre ei nevaccinați, printre care și geamănul meu, sosia mea perfectă. Eu, singurul care a crezut că știința mă va ajuta, nu îmi va face asta, dar se pare că am greșit și regret ceea ce am făcut. Sunt sportiv, joc tenis de 8 ani, alerg, sănătos tun, analizele perfecte și dintr-o dată probleme cu inima? Nu, nu sunt antivaccinist, nu voi milita împotriva vaccinului, ci doar am ales să împărtășesc experiența mea. Fiecare decide pentru el, poate vaccinul salvează vieți, însă iată că uneori poate avea și astfel de efecte adverse. La urgențe am cunoscut oameni cu simptome identice cu ale mele, însă niciun doctor nu pune ceva pe seama vaccinului, deși oamenii ăștia îmi spuneau că toate astea s-au întâmplat după ce s-au vaccinat, până atunci fiind complet sănătoși. Un medic din spital mi-a spus că el are miocardită diagnosticată după cele 3 doze făcute, însă nimeni nu a raportat oficial asta. Nu am vreun sfat pentru voi. Sper doar să revin la normalitate curând. Scriu de pe patul de spital unde sunt internat până mâine probabil, în așteptarea rezultatului de la rmn. Sperăm la mai bine. Doamne ajută!”, a scris Beniamin pe Facebook

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *