man Model National Știri

Polițiștii se revoltă împotriva șefilor MAI și a Guvernului: Suntem sătui până peste cap de restricții. Niciun polițist din țară nu cred că are vreo fantezie ascunsă să aplice amenzi la mască sau certificat verde prin localuri

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Polițiștii anunță prin vocea vicepreședintelui regional al SNPR Decus, Valer Kovacs, că au oprit robinetul cu bani din amenzi, potrivit Bugetul.ro. Astfel că, organizațiile sindicale din Poliția Română au declanșat un protest împotriva șefilor MAI și a Guvernului, acuzând guvernanții că nu le respectă drepturile salariale.

Mai precis, polițiștii au început să aplice avertismente în loc de amenzi, ca reacție la bătaia de joc la care sunt supuși. Valer Kovacs a transmis că polițiștii s-au săturat să fie înjurați și scuipați, pentru că dau amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție sau privitoare la lipsa Certificatului Verde din localuri.

Iată mesajul lui Valer Kovacs:

<<„S-A OPRIT ROBINETUL”

APLICĂM AVERTISMENTE

#politistipeviata

#BrigadaAutostrăzi

După cum ați aflat în ultimă perioadă polițiștii din țară au adoptat o formă de protest prin aplicarea de AVERTISMENTE scrise (fără valoare).

Eu demult sunt adeptul acestei forme de sancționare, unde legea permite, dar măsura complementară nu te lasă să încalci legea.

Poți rămâne biciclist și cu avertisment scris.

Sunt de părere că dacă șoferul a înțeles că a încălcat legea și adoptă o atitudine pozitivă, se poate aplica legea prin avertisment scris fără nici o problemă.

Aia nu înseamnă că nu mai respectăm nimic și rupem asfaltul. Viața întotdeauna are prioritate.

Niciodată să nu uitați acest lucru important.

O viață pierdută nu mai poate fi recuperată.

S-a „opri robinetul” și nu mai „curg” banii la buget din amenzi în toată țara. Dar vă anunț că cel care „mă va ruga” să îl sancționez, îi voi îndeplini dorința.

Suntem sătui până peste cap de restricții. Nici un polițist din țară nu cred că are vreo fantezie ascunsă să aplice amenzi la mască sau certificat verde prin localuri.

Și noi avem familii și noi suntem oameni și noi avem de suferit din cauza restricțiilor desi ne aflăm în scenariul verde, așa spun autoritățile.

Ne-am săturat să fim înjurați și scuipați de cetățeni. Noi suntem ai voștri, ai societății românești. Noi suntem în slujba voastră.

Următoarea formă de protest va fi în față la Ministerul Afacerilor Interne, Romania cu vuvuzele.

Noi vă cerem să respectați viața și veți avea respectul nostru necondiționat.

Dumnezeu să binecuvânteze Romania.>>, a declarat Kovacs

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *