Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Noua genă – testele de salivă pentru copii din start pozitive! Nu vă reeducați copiii, opriți testarea în masă! La gunoi cu testele!

20211202-120740

Testele de salivă pentru copii se numesc Newgene – Noua genă, fabricate de compania Bioengeneering – bioinginerie. După cum puteți vedea, sistemul ne sfidează pe față! Nu se mai ascund, căci și-au dat seama că marea majoritate este spălată pe creier și nu mai observă detaliile și ignoră riscul la care se expun prin vaccinuri, teste, mască…

Astfel de teste nici nu trebuie atinse, mai ales de către copii, nu le duceți în casele dvs. Ele pot fi contaminate, iar la contactul cu ele să fiți infectați toți din familie, cine știe cu ce tulpină de c0vid sau chiar o altă molimă mult mai periculoasă.

OPRIȚI TESTAREA ÎN CIREADĂ A COPIILOR (SĂNĂTOȘI) !

Teste pozitive din start

Mai multe mămici au folosit câte un test din cele primit de la școală, doar cu substanța din pachet, fără saliva fără nimic, și… ghici ce? Testul a ieșit POZITIV. Sunt teste pozitive din start.

Acum înțelegeți de ce presează testarea copiilor? Ca să obțină pe hârtie un număr mare de „cazuri” la copii. Apoi vor zice că Omicron infectează in special copiii și că se IMPUNE injectarea lor.

Părinții care refuză injectarea vor fi numiți iresponsabili și amenințați cu decăderea din drepturi pentru că se opun „interesului superior” al copilului și „dreptului la sănătate” care va fi echivalat cu injectarea.

STOP! Opriți acum testările cu aceste teste, neomologate, pozitive din start!

Răspândiți! Convingeți și colegii!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *