man Model National Știri

Al doilea monah din Sfântul Munte Athos care moare la scurt timp după vaccinarea cu ser experimental Covid: călugărul Luca de la Vatoped, unde este starețul Efrem, convertit recent în propagandist Pfizer. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Monahul Luca Vatopedinul, pe numele de mirean Panagiotis Dimakakakakos, a plecat la Domnul a doua zi după Sfântul Apostol Andrei, pe 1 decembrie 2021.

În vârstă de 82, Monahul Luca a fost un renumit chirurg și profesor de medicină și a devenit călugăr la marea mănăstire Vatoped din Sfântul Munte Athos în iulie 2019, mărturisind că de-a lungul carierei sale impresionante a avut mereu drept armă mentală rugăciunea.

Orthodoxianewsagency.gr transmite că și-a dat ultima suflare la Spitalul Militar 424 „din cauze naturale” și nu din motive de coronavirus.

Dar ce nu se menționează pe site-ul respectiv este ceea ce ne-au comunicat mai mulți călugări din Sfântul Munte Athos și anume că bătrânul se vaccinase anti-covid cu doar o zi înaintea morții sale, chiar de Sf. Apostol Andrei.

De asemenea, cu o zi înainte de Sf. Andrei, starețul Efrem de la Vatoped – reîntors în Sf. Munte după boală și vaccinare ca vaccinist propagandist pentru serul experimental Pfizer – a susținut o telesinaxa în care a presat iarăși călugării să se vaccineze afirmând, potrivit surselor noastre, că acesta este „unicul drum”.

Săptămâna trecută a decedat și Părintele Pavel, primul călugar de la Sf. Munte Athos mort prin infarct după vaccinul anti-Covid.

Sfânta slujbă de înmormântare a Monahului Luca a fost oficiată joi dimineață după care a fost condus pe ultimul drum. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *