Anti-Biserică Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Ieromonah din Sfântul Munte moare după a treia doză de vaccin

Călugării din Sfântul Munte sunt cutremurați de moartea fulgerătoare a părintelui Pavel, călugăr de 40 de ani la Mănăstirea Marea Lavră, în urma unui atac de cord, informează Vima Orthodoxia. Acesta avea 68 de ani și fusese în trei rânduri „protos” al Sfintei Chinotite. Călugării din mănăstire confirmă că în urma cu câteva zile, părintele Pavel își făcuse a treia doză de vaccin c0vid.

Se confirmă astfel avertismentele unor părinți  îmbunătățiți din Sfântul Munte, Partenie și Gavriil, care au avertizat că de a treia doză nu mai scapă nimeni viu. 

Bunul Dumnezeu să-l ierte și moartea lui să fie pildă și pentru monahii din Sfântul Munte și pentru credincioșii de pretutindeni că vaccinul nu este de la Dumnezeu și scopul său nu este sănătatea noastră, ci dimpotrivă!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.