man Model National Știri

Carlotta Masala, o tânără de 27 de ani din Italia, a murit de miocardită la câteva luni după ce a făcut vaccinul COVID-19 de la Pfizer. Tatăl caută răspunsuri. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

SESTU, CAGLIARI – Carlotta Masala, o fată sportivă și vioaie, care nu avusese probleme de sănătate în trecut, a fost găsită moartă de tatăl ei, Francesco, marți dimineață, în casa lor din Sestu. În urma autopsiei, s-a stabilit că tânăra Carlotta, în vârstă de 27 de ani, a murit în urma unui edem pulmonar cauzat de miocardită. Tânăra de 27 de ani fusese injectată cu a doua doză de vaccin Pfizer în luna august, informează The COVID World, citând publicația italiană L’Unione Sarda.

După moartea tinerei, tatăl ei a dat următoarea mărturie:

„Carlotta a plecat. Medicii au spus că a murit din cauze naturale.

Vreau să fiu bine înțeles: fiica mea era sănătoasă. Îi plăceau sportul și fotografiatul. I s-a administrat a doua doză de vaccin Pfizer în august”.

Moartea subită a Carlottei a fost inițial considerată a fi din cauze naturale, în ciuda faptului că tânăra de 27 de ani fusese anterior sănătoasă. Cu toate acestea, Francesco a solicitat o investigație și o autopsie, care a dezvăluit sâmbătă că decesul a fost cauzat de un edem pulmonar provocat de miocardită.

Francisco a vorbit cu Cagliari Casteddu despre moartea subită a fiicei sale. VIDEO:

Moartea Carlottei a survenit la doar câteva săptămâni după ce 2 membri ai aceleiași familii, din Palermo, au murit subit la scurt timp după ce au făcut vaccinul COVID-19.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *