man Model National Știri

Fauci: Indivizi precum Tucker Carlson și Peter Navarro ucid oameni, folosind minciunile drept armă. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Consilierul medical principal al lui Biden, Anthony Fauci, a declarat marți, în cadrul emisiunii „The Beat”, de la MSNBC, că personalitățile din mass-media și politicienii care îl critică „ucid oameni”, potrivit Breitbart.

În timpul emisiunii sale de la Fox News Show, Tucker Carlson a spus despre Fauci: „A decis să desființeze unilateral Crăciunul”.

În timpul unui interviu acordat postului de televiziune OAN, fostul consilier al administrației Trump, Peter Navarro, a declarat: „Vrem să-l dăm jos pe Fauci și să-l îmbrăcăm într-o salopetă portocalie”.

Referitor la aceste remarci ale lui Carlson și Navarro, Fauci a declarat: „Nu mă aflu aici la un concurs de popularitate. Mi-am dedicat întreaga carieră profesională de 50 de ani pentru a încerca să protejez și să mențin sănătatea și viața poporului american. În calitate de medic specialist în boli infecțioase care se ocupă de epidemii, această activitate se extinde la restul lumii. Cu asta mă ocup. Laudele sau săgețile și atacurile sunt total irelevante. Fac ceea ce știința mă îndeamnă să fac și exact cu asta mă ocup. Nu sunt aici pentru un concurs de popularitate. Încerc să salvez vieți. Oamenii care folosesc minciuna ca armă ucid oameni. Așa că singura mea observație este că, atunci când îi arătați pe Tucker Carlson și Peter Navarro criticându-mă, eu consider asta o insignă de onoare.”

Apoi a adăugat: „Am vrut doar să fac această declarație. Oamenii îi resping pe cei care fac declarații ridicole. Aceștia îi îndeamnă pe oameni să facă lucruri din cauza cărora vor muri și apoi îmi spun mie că ar trebui să merg la închisoare. Așa cum se spune în vechiul meu cartier din Brooklyn, mai scutiți-mă”. VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.