man Model National Știri

Radu Moraru către Vasile Bănescu, punctual: Mai poate Biserica Ortodoxă Română, prin vocea d-voastra de purtător de cuvânt, să promoveze vaccinarea?

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Cunoscutul jurnalist și militant civic Radu Moraru, creatorul Nașul TV, îi adresează purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, dl. Vasile Bănescu, 7 întrebări. Având în vedere că Patriarhia este instituție publică, Vasile Bănescu este obligat să răspundă acestor întrebări potrivit Legii 544/2001. Iată-le:

În atentia:

BISERICII ORTODOXE ROMÂNE
D-lui Vasile Bănescu
Purtător de cuvânt al VACCINĂRII,

Scurt.

BAYER este pe locul 12 in TOPUL INDUSTRIEI PHARMA.

Stefan Oelrich, Președintele Bayer – divizia farmaceutică, a declarat că vaxinurile cu mesager ARN… NU SUNT VACCINURI (video mai jos)! Ele sunt, de fapt, TERAPIE GENICĂ și modifică lanțul ARN, adică

MODIFICA GENETIC OMUL !

CREAȚIA LUI DUMNEZEU

Întrebări:

1. Unde în BIBLIE scrie că așa ceva este pe Placul și Voia Lui Dumnezeu ?

2. Dumnezeu ne-a facut perfecți, după Chipul și Asemănarea Lui, pot „oamenii de știință” să ne faca „mai perfecți” decât Însuși Creatorul ?

3. Este adevărat că doar lucifer face asemenea promisiuni deșarte ?

4. Mai poate Biserica Ortodoxă Română, prin vocea d-voastra de purtător de cuvânt, să promoveze vaxinarea ?

5. Mai poate BOR sa rămână neutră sau este datoare să explice tuturor Creștinilor – ca aceștia, apoi, să aleagă Calea sau cealalta variantă?

6. Puteți să ne explicați ce este TRANSUMANISMUL ?

7. Sunteti de acord ca „știința” poate fi folosită împotriva Creației Lui Dumnezeu ?

Vă rog să răspundeti public și să ne informați apoi care este poziția BOR față de aceste vaccinari și certificatul verde și care este mesajul către toți enoriașii !

Sa fiți iubit!
Doamne Ajută !
Radu Moraru
15 Noiembrie 2021

Sursa: Canalul Telegram Nașul TV

VIDEO cu Stefan Oelrich, președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer, la Summitul Mondial al Sănătății din acest an, care a avut loc la Berlin în perioada 24-26 octombrie și a găzduit 6.000 de persoane din 120 de țări:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *