Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

LOVITURĂ PENTRU MAFIA BIGPHARMA: Italia corectează numărul de decese C0VID, reducându-l cu 97%

Institutul Superior de Sănătate din Italia a redus drastic numărul oficial al deceselor cauzate de COVID cu peste 97%, după ce a schimbat definiția unui deces în sensul că o persoană a murit din cauza COVID și nu cu COVID.

Ziarul italian Il Tempo relatează că Institutul a revizuit în scădere numărul persoanelor care au murit din cauza COVID și nu cu COVID de la 130.000 la mai puțin de 4.000.

„Da, ați citit bine. Se pare că 97,1% dintre decesele atribuite până acum Covidului nu s-au datorat direct Covidului”, scrie Toby Young.

Dintre cele 130.468 de decese înregistrate oficial ca decese cauzate de COVID de la începutul pandemiei, doar 3.783 sunt atribuite direct doar virusului.

„Toți ceilalți italieni care și-au pierdut viața aveau între una și cinci boli preexistente. Dintre cei cu vârsta de peste 67 de ani care au murit, 7% aveau mai mult de trei comorbidități, iar 18% cel puțin două”, scrie Young.

„Potrivit Institutului, 65,8% dintre italienii care au murit după ce au fost infectați cu Covid erau bolnavi de hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată), 23,5% aveau demență, 29,3% aveau diabet, iar 24,8% fibrilație atrială. La toate acestea se adaugă faptul că 17,4% aveau probleme pulmonare, 16,3% avuseseră cancer în ultimii cinci ani și 15,7% suferiseră anterior de insuficiențe cardiace.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *