man Model National Știri

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului, operat de urgență în SUA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului a fost operat miercuri la New York, pentru a-i fi montat un stent la inimă. Aceasta ar fi a doua internare a patriarhului Bartolomeu de la începutul vizitei sale în Statele Unite, informează Agerpres.

Patriarhul Constantinopolului „a fost supus unei operații reușite, ce a constat în plasarea unui stent, la Spitalul Mount Sinai din New York”, a anunțat arhidioceza Bisericii ortodoxe grecești din Statele Unite într-un comunicat.

Potrivit acesteia, Patriarhul Bartolomeu a fost internat în spitalul din Manhattan miercuri după-amiază pentru analize ale vaselor sangvine, ce vizau evaluarea necesității unei astfel de intervenții chirurgicale. Montarea unui stent este o procedură obișnuită, ce permite restabilirea fluxului sangvin către artere coronariene obturate.

În ziua următoare, Bartolomeu I a fost primit, așa cum era prevăzut, de președintele Joe Biden la Casa Albă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.