man Model National Știri

AU MINȚIT! Arafat, pasibil de cercetare pentru transmitere de informații false în mod repetat. Istoria cu puștiul din Sibiu care ar fi a murit cu certificat de vaccinare fals este INVENTATĂ. Doctorița Ioana Codru A MINȚIT și a fost ANCHETATĂ POLIȚIE

„Ca urmare a informațiilor apărute în mass – media cu privire la utilizarea unui certificat fals de vaccinare de către un pacient al unei unități medicale sibiene, polițiștii din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au demarat verificări preliminare în vederea stabilirii situației de fapt. Rezultatele obținute în urma acestor cercetări au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a dispune în consecință, conform competenței, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, a transmis Turnul Sfatului

„Surse oficiale spun că povestea spusă de medicul Ioana Codru nu ar fi adevărată. Tânărul a stat inclusiv în carantină în luna august a acestui an, în urma întoarcerii dintr-o țară aflată în scenariul roșu, lucru care nu ar fi fost necesar dacă acesta ar fi deținut un certificat verde care să ateste vaccinarea.”, adaugă aceeași publicație sibiană.

Și Ora de Sibiu spune că, până la acest moment, nu au fost găsite date care să susțină povestea cum că tânărul ar fi avut un certificat de vaccinare fals: „Sursele Ora de Sibiu spun că, până la acest moment, nu au fost găsite indicii care să susțină povestea cum că tânărul ar fi avut un certificat de vaccinare fals.”

Comandantul Arafat ar trebui să fie așteptat la secția rurală de Poliție din Ștefăneștii de Jos pentru a da declarații

Deci o tânără anestezistă de provincie, dornică de afirmare, povestește agenției naționale de presă cum că un tânăr a murit răpus de Covid pentru că era nevaccinat și se folosea de un certificat fals de vaccinare, iar povestea moralizatoare întru vaccinare e preluată și repetată de mass-media vândută/cumpărată și de cel puțin două ori de Raed Arafat, care, ca „comandant al acțiunii”, nu are cum să nu știe adevărul.

 

Pasibil de transmitere de informații false în mod repetat pe toate canalele de comunicare din această țară, cercetare care cade în sarcina DIICOT sau poate a Poliției rurale din Ștefăneștii de Jos, Arafat, strâns cu ușa de jurnaliști să explice de ce și vaccinații fac Covid și mor de Covid, găsește cu cale să nege un adevăr aruncând peste el perdeaua de fum a unor cazuri locale singulare FALSE.

Corect ar fi să ofere cazuri concrete nu unele inventate de o doctoriță de provincie și, mai mult, în proxima conferință de presă să-și ceară scuze pentru că a dezinformat în mod repetat o țară întreagă.

Dar ce vrea el să ne vândă? Că vaccinații care mor de Covid nu pățesc asta din cauza vaccinului „sigur și eficient”, ci din cauză că sunt niște contrabandiști care și-au falsificat documentele. Niște nevaccinați care mor ca nevaccinații, că doar de-aia sunt secțiile ATI pline cu „aproape exclusiv numai nevaccinați”!

Stranie coincidență, aceeași retorică e rostogolită și de epidemiologul-șef al Rusiei, Alexander Gintsburg, care, ca să explice de ce mor vaccinații de Covid, susține că 80% dintre ei sunt nevaccinați care posedă certificate false de vaccinare. Dacă procentele ar fi reale, atunci nu „complotiștii” au o  problemă, ci onor autoritățile publice. Dar, nu ne facem iluzii de veridicitate în privința propagandei ruse, ci doar ne întrebăm cum de asemenea teze sunt preluate cu seninătate de euro-mijlociu-orientalului Raed Arafat în România. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.