COVID man Model National

Consilierul prezidențial pe Sănătate dr. Loreta Păun, izolată la domiciliu ca suspectă de Covid deși este dublu vaccinată și avea bucurii la doza trei. GHINION

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Consilierul pe chestiuni de Sănatate al președintelui Klaus Iohannis, dr. Loreta Păun, este izolată la domiciliu, potrivit unor surse Antena 3. O vaccinistă convinsă, Loreta Păun se bucura zilele trecute că începe vaccinarea cu a treia doză.

Consilierul prezidențial spune că este contact direct al unui bolnav COVID dar este posibil să fie infectată cu coronavirus, conform Antena 3.
Medicul Diana Păun era așteptată la Stress Congres 2021 de la UMF Carol Davila, dar a anunțat în ultimul moment că nu mai poate participa fizic. 

Eficiența vaccinurilor proslăvite de dr. Loreta îți spune, iată, cuvântul, pe propria ei piele.

Loreta Păun: Medicul care nu se vaccinează nu este colegul meu

„Nu poți să practici această meserie nobilă fără să cre„i cu tărie în beneficiul pe care îl aduce știința și tot ce ține de cercetarea științifică. Eu sunt absolut convinsă că vaccinul este singura noastră șansă de a ieși din pandemie. Dacă există vreun medic care nu are această convingere, nu este colegul meu. Eu nu pot crede că există astfel de medici, și nu vorbesc de cei cu contraindicații clare. Din punctul meu de vedere, dacă un medic nu se vaccinează și îi îndeamnă pe alții să nu o facă, nu este medic și nu are ce căuta în această meserie”, a declarat conf. dr. Diana Loreta Păun în cadrul dezbaterii „Valul 4 al pandemiei COVID-19: impact, amenințări, soluții”, organizată de DC Media.

Guvernul demis Cîțu trimite azi la Parlament proiectul de lege privind certificatul de vaccinare obligatoriu pentru personalul medical.

„Vestea bună este că de astăzi începe vaccinarea cu doza a treia, pentru cei care au mai mult de șase luni de la prima vaccinare. Mă bucur că beneficiază în primul rând personalul medical, pentru că cunosc foarte mulți colegi care abia au așteptat acest anunț și sunt convinsă că deja sunt la centrele de vaccinare și practic își fac a treia doză, pentru că ei au înțeles că numai fiind sănătoși pot susține sistemul medical și pot ajuta pacienți care, din păcate, nu au înțeles că vaccinarea este singura lor șansă.”, mai spunea Loreta la aceeași dezbatere, conform DC Medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *