man Model National Știri

Victorie pentru Texas: Greg Abbott a interzis orice fel de vaccinare obligatorie, de oriunde ar veni dispoziția, inclusiv de la Biden!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a emis luni un ordin executiv care interzice oricărei entități să oblige o persoană să se vaccineze, relatează Breitbart

„Vaccinul COVID-19 este sigur, eficient și cea mai bună apărare a noastră împotriva virusului, dar ar trebui să rămână voluntar și niciodată forțat„, a declarat guvernatorul Abbott într-un mesaj scris.

Ordinul executiv emis luni după-amiază prevede următoarele:

„1. Nicio entitate din Texas nu poate obliga o persoană să primească vaccinul anticovid.

Prin prezenta suspend toate statutele relevante în măsura în care este necesar pentru a pune în aplicare această interdicție.

2. Amenda maximă permisă în conformitate cu secțiunea 4 1 8. 173 din Codul guvernamental al Texasului și cu planul de gestionare a situațiilor de urgență al statului se aplică oricărei „nerespectări” a prezentului ordin executiv. Închisoarea nu este o sancțiune disponibilă pentru încălcarea prezentului ordin executiv.

3. Prezentul ordin executiv înlocuiește orice alt ordin contradictoriu emis de oficialitățile locale ca răspuns la dezastrul COVID-19. În conformitate cu secțiunea 418.016(a) din Codul guvernamental al Texasului, prin prezenta suspend secțiunile 418.1015(b) și 418.108 din Codul guvernamental al Texasului, capitolul 8 1 , subcapitolul E din Codul sănătății și siguranței din Texas, precum și orice alte legi relevante, în măsura în care este necesar pentru a mă asigura că oficialii locali nu impun restricții ca răspuns la dezastrul COVID-19 care nu sunt în concordanță cu prezentul ordin executiv”.

Guvernatorul Abbott a adăugat în continuare un apel la acțiune legislativă în cadrul celei de-a treia sesiuni extraordinare convocate în prezent pentru a codifica ordinul în lege.

Guvernatorul a cerut să fie luat în considerare:

  • o legislație care să stabilească faptul că nicio entitate din Texas nu poate obliga o persoană, angajat sau consumator, să fie vaccinat, dacă acesta se opune din motive de conștiință personală, bazate pe o convingere religioasă sau din motive medicale, inclusiv recuperarea anterioară de la COVID- 19.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *