man Model National Opinii

Avocat Elena Radu: Dacă nu vreți sa ajungeți sa mâncați vaccin pe pâine, ajutați-ne! CITIȚI AICI CUM

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

București, 02 octombrie 2021

Dupa 1 an și jumătate de măsuri aberante care nu au ajutat la nimic, românii au ieșit în stradă să își exprime nemulțumirea.

Da, s-a ieșit și până acum. Însă, în număr mic.

Contrar unor comentarii răutăcioase, în stradă nu și – au exprimat nemulțumirea numai  persoanele care nu s-au vacc. 

Au fost în stradă și persoane care s-au vacc. 

Toți cei care mai gândesc înțeleg că măsurile instituite nu au nimic de a face cu situația epidemiologica. 

Alți „români de bine”, sub pretextul numărului de cazuri confirmate și al numărului persoanelor internate la ATI, își exprima dezacordul față de cei care și-au exprimat nemulțumirea cu privire la măsurile introduse și obligativității certificatului, susținând că ar fi necesare.

Dacă ar gândi puțin și s-ar uita în urmă, ar putea sa își dea seama că același lucru l-au făcut de 1 an și jumătate. Au susținut toate măsurile instituite sub același pretext, că ele sunt bune, că așa au zis autoritățile. 

Bune la ce și pentru cine? 

Dacă ar fi fost atât de bune pe cât susțin, de ce ne confruntam acum cu numărul acesta de cazuri? De ce atâtea cazuri la ATI? 

Tocmai situația epidemiologica dovedește că nimic din ce s-a instituit până acum nu a avut legătură cu combaterea virusului și dovada stă în numărul de cazuri actuale. 

Să facem o scurtă retrospectivă! 

Inițial, au zis ca masca e sfântă. Porți mască, nu te infectezi și nu îi infectezi pe alții. Unii au susținut masca, alții au criticat-o. Au introdus obligativitatea ei. La ce a folosit? La nimic în combaterea transmiterii virusului. În schimb, a folosit la restrângerea drepturilor și libertăților și obișnuirea cetățeanului să se conformeze oricărei măsuri impuse de stat. 

După aceea, ne – au zis că testul e sfânt. La fel, unii au susținut testarea, alții au comentat. 

La ce a folosit testul? La nimic în combaterea transmiterii virusului, pentru că nu puteau să folosească numai rezultatul unui test pentru diagnostic. În schimb, a folosit la restrângerea drepturilor și libertăților și obișnuirea cetățeanului să se conformeze oricărei măsuri impuse de stat.

Azi ies și ne spun că testul nu contează, adică exact ceea ce au susținut mulți cetățeni mai bine de 1 an și erau făcuți „proști”. 

Testele negative nu mai contează. De ce nu mai contează, când 1 an și jumătate orice persoană testată pozitiv era privată de libertate, fiind izolată? 

Când susțineau cetățenii că testele dau multe rezultate fals pozitive și că nu se poate pune un diagnostic numai pe baza rezultatului lor, criticau autoritățile aceste argumente susținând că sunt nefundamentate și ii făceau pe cetățeni conspiraționisti. 

După 1 an și jumătate, ies autoritățile să recunoască că așa e. Însă, ne prezintă această recunoaștere ca pe o „descoperire”. 

Trebuiau să iasă și să își ceară întâi scuze față de cetățenii care un an și jumătate au fost privați de libertate numai pe baza rezultatului pozitiv al unui test, fără alte investigații medicale. 

Însă, pe argumentele lor în privința testelor înseamnă că numărul de cazuri raportate zilnic este FALS. Dacă nu contează testele negative, înseamnă că nici alea pozitive nu trebuie să mai conteze, nu? Pentru că erorile de testare pot să fie în ambele situații, chiar dacă rezultatul testului e pozitiv, chiar dacă e negativ.

De ce ignoră rezultatele negative ale testelor, iar pe cele pozitive le iau în calcul?

Așa că dacă au zis că testele negative nu sunt bune, atunci nici numărul cazurilor confirmate zilnic nu e bun, că tot pe baza rezultatului testelor se raportează. 

În prezent, ni se invocă de autorități că vacc și Certificatul verde sunt bune. 

Bune pentru cine și pentru ce? Tot pentru stat, nu pentru noi și nici pentru combaterea transmiterii virusului. 

Din nou sunt unii cetățeni care susțin și alții care critică ceea ce zic autoritățile. 

Ni se spune că certificatul verde constă în trei dovezi alternative: testare, vacc sau trecere prin boala și se susține că el nu introduce vacc obligatorie.

Alte minciuni, pentru că vedem din ultimele hotărâri adoptate și din discursurile publice ale autorităților  că exact asta se  face cu el: se introduce obligativitatea vacc, indirect.

Numerosi cetățeni susțin, în prezent, că nici vaccinarea directă obligatorie și nici cea indirectă prin instituirea certificatului verde nu sunt soluții pentru combaterea transmiterii virusului. 

Ne spun iar autoritățile ca nu e așa, că știu ei mai bine. Păi, nu prea știu nimic, pentru ca realitatea dovedește că nu e deloc așa. Vedem și la noi în spitale care e situația cu persoanele vacc (chiar dacă refuză să prezinte public situația reală), vedem și prin alte state. 

Nu! Noi nu mai acceptăm minciunile autorităților încă 1an și jumătate, iar după aceea sa iasă să spună că vacc nu a fost bună și să ne instituie o altă măsură ca fiind obligatorie. 

Nu! Nu acceptăm introducerea prin lege a vreunei obligativități directe sau indirecte a vacc. 

Ne-au dovedit 1 an și jumătate ca habar nu au ce spun și ce fac. 

Ne – au mai dovedit și că nimic din ceea ce impun nu e spre binele nostru și nu stopează nicio pandemie. 

Când in 9 luni vorbești de 4 doze, ăla nu prea mai e vacc. 

Până la sfârșitul anului se va vorbi de 5 doze într – un an, adică o doză la două luni.

Dovadă că nu prea are treabă produsul ăsta cu vacc de până acum, stă faptul că prin toate hârtiile lor pe care le emit nu vorbesc de vacc, ci de schemă completă de vacc. 

Care va să zică, mai avem puțin și ne bagă așa – zisul vacc în coșul zilnic de alimente (lângă paine, lapte și altele). 

Tot ce se face azi este nelegal, pentru că nu există nicio lege care să le permită să ne impună vreo condiționare a activităților noastre (care se regăsesc în drepturi și libertăți pe care ar trebui să ni le garanteze, că de aia ne obligă să plătim impozite) de vacc. 

Însă, vor să facă totul legal, adică vor să introducă în lege vacc obligatorie (și directa și indirectă). 

De marți, 05 Oct 2021, intra în comisiile Camerei Deputaților proiectul de lege privind Certificatul verde. 

Lupta cu statul de abia acum începe. 

Dacă nu vreți sa ajungeți sa mâncați vacc pe pâine, ajutați – ne! 

Suntem o mână de oameni care ne luptăm demult, așa cum am putut noi. 

Însă, singuri nu vom reuși nimic. 

Avem nevoie de ajutor ca să blocam legea în comisiile Camerei Deputaților. 

Nu avem nevoie de aplauze, nu avem nevoie de mulțumiri. AVEM NEVOIE DE AJUTOR REAL. 

Cum ne puteți ajuta? 

    1. Sunați, trimiteți sms – uri și e-mailuri tuturor Deputaților. Se vor posta listele cu toți DEPUTAȚII (cautati pe Facebook, telegram: „vaccinedu”. Vor mai posta și alții. Numai dacă nu vreți, nu le veți găsi). 

   

2. Organizați-vă la nivel județean.

(s-au creat pe telegram grupuri pe județe. Ex: https://t.me/clujdeputati pentru Cluj. Scrieți t.me/numejudetdeputati). 

Duceți-vă la birourile de circumscripție ale tuturor deputaților din județul vostru și cereți-le să voteze impotriva vacc obligatorii și a certificatului verde.  Solicitarea sa fie scrisă. Va duceți să o înregistrați la biroul fiecărui deputat. 

Pe scurt, scrieți in ea: 

Domnule deputat x, 

Subsemnatul (nume, prenume) cu domiciliul în… 

Prin prezenta vă solicit să votați impotriva proiectului de lege nr. 393 /2021 și împotriva proiectului de lege nr. 399/2017. 

Va solicit sa votați impotriva obligativității vacc și impotriva introducerii certificatului verde la nivel național, în România. 

Solicit organizarea de dezbateri publice cu privire la aceste proiecte de lege, dezbateri care sa aibă loc fizic și online și sa fie televizate, la care să participe ONG uri, sindicate, patronate și persoanele fizice. 

Data și semnătura

Nu este nevoie sa motivați de ce. Sunt reprezentanții vostri in Parlament. Voi le cereți. Le explicam noi de ce.

Indiferent ce ați motiva, se vor găsi unii sa va bage în chestii tehnice ca să arate ce deștepți sunt ei si ce „prosti” sunteti voi. 

Nu picați în capcana. Cereți – le dezbateri publice, ca de când le așteptăm…

Indiferent ca e cineva sau nu la sediul biroului lor, va puneți la coada și așteptați sa vi se înregistreze solicitarea. La un moment dat trebuie sa apara cineva și pe acolo ca nu vor mai avea încotro.

Va duceți zilnic și va puneți la coada și înregistrați zilnic solicitarea pana când deputatii din județul vostru va vor răspunde cum votează. 

Nu va lăsați intimidați de ignorarea prezentei voastre la sediul biroului lor. Cozile zilnice ii vor obliga, în final, sa vina la birou.

Dacă nu sunt la birou, mediatizați poze cu cozile la care stau oamenii și cereți explicații de ce încasează bani din banii publici pentru funcționarea birourilor de circumscripție, când acolo nu e nimeni.

Mulți cetățeni  sunt pesimiști și zic ca nu vom reuși sa oprim legiferarea pentru ca așa s-a făcut și în alte țări mari.

Noi trăim în România, nu în alte tari.

Ne uitam la restul tarilor, numai sa vedem trendul si sa știm la ce sa ne așteptăm. 

În istorie, în unele țări s-a instaurat totalitarismul, iar în altele democrația, în aceeași perioadă.

Totul depinde de noi ca istoria sa nu se repete.

Dacă nu vrem sa se instaureze și la noi ceea ce s-a instaurat în alte tari cu tradiții democratice cândva, trebuie sa facem fiecare tot ce putem pentru a stopa.

Cei care au luat atitudine public de mult timp pentru a încerca să stopeze nebunia are câte o strategie de abordare. Fiecare demers, chiar dacă pare nesemnificativ în mod individual, el va avea importanta prin însumarea cu alte tipuri de demersuri.

Ajutați-i pe toți în demersurile lor!

NU VA LĂSAȚI DESCURAJAȚI SI NU RENUNTATI!

ESTE VORBA DE VIATA NOASTRĂ SI TREBUIE SA ACTIONAM  ACUM PENTRU A MAI AVEA O VIATA! 

TOTUL DEPINDE DE NOI SI CE FACEM FIECARE DINTRE NOI PENTRU A STOPA INSTAURAREA TOTALITARISMULUI (care tinde spre o forma modernă de sclavagism).

SUNA Deputatii SI CERE – LE:

– sa nu voteze proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie (PL-x 399/2017),

– să nu voteze introducerea certificatului verde la nivel național (PL – x 393/2021).

Sunt acolo ca mandatar al tău și sunt plătiți din banii tai.

Solicitarea ta ar trebui sa conteze. 

Sunt judete in care NICIUN DEPUTAT NU ARE AFISAT NR DE TELEFON

Olar Corneliu 0766549014

Roman Florin-Claudiu 0725353722

Todosiu Beniamin 0749 177 540 / 0 749 544 346

Tuhuț Radu-Marcel 0764 816 906

Circumscripția electorală nr. 2 – ARAD 

Bîlcea Ovidiu-Sergiu 0749149959

Farago Petru 0724395011 

Nagy Vasile 0749 177 986

Varga Glad-Aurel 0733532735 / 0749480835

Circumscripția electorală nr. 3 – ARGEȘ 

Bălășoiu Aurel 0744 349 686

Bucura-Oprescu Simona 0721 781 115 / 0744 537 788

Chelaru Mircia 0722 381 651

Constantin Daniel 0723173235 

Georgescu Nicolae 0724 281 922

Mihalcea Remus-Gabriel 0734455901

Miuțescu Gheorghe Adrian 0248 215 294

Moșteanu Liviu-Ionuț 

Pavelescu Nicolae 0729 159 068

Circumscripția electorală nr. 4 – BACĂU 

Andrușceac Antonio 0741640439 

Ciofu Cătălina 0749 177 273

Dunava Costel Neculai 0745 595 644

Fechet Mircea 0725 408 001

Floroiu Ionel 0722 669 212 

Ichim Cristian-Paul 0755 413 413

Ilișanu Claudiu-Augustin 0799264600 

Circumscripția electorală nr. 5 – BIHOR 

Biró Rozália-Ibolya 0744 522 302

Cătăniciu Steluța-Gustica 0744 565 419 

Cupșa Ioan 0731 890 304 / 0723 890 304 / 0771 126 026

Dehelean Silviu 0744 225 391

Kiss János 0744 703 637

Lasca Mihai Ioan 0749 177 983

Szabó Ödön 0788 430 700/0722 474 146

Circumscripția electorală nr. 6 – BISTRIȚA-NĂSĂUD 

Ivan Bogdan-Gruia 0756 412 535

Morar Olivia-Diana 0744753765 / 0744753765  

Sighiartău Robert-Ionatan 0749112608

Suciu Vasile-Daniel 0740 063 507

Circumscripția electorală nr. 7 – BOTOȘANI 

Budăi Marius-Constantin 0740 521 979

Drancă Andrei-Iulian 0755 227 337

Circumscripția electorală nr. 8 – BRAȘOV 

Andronache Gabriel 0722950348

Benga Tudor – Vlad 0725109699

Flucuș Dumitru 0740-051105

Ilie Victor 0740 054 432

Miftode Marius-Andrei 0728 883 784

Circumscripția electorală nr. 9 – BRĂILA 

Ciubuc Ciprian 0720286655

Niță Nicu 0740 129 504

Circumscripția electorală nr. 10 – BUZĂU 

Avrămescu Gabriel-Ioan 

Ciolacu Ion-Marcel 0744 506 034 / 0733 558 797 

Ungureanu Emanuel-Dumitru 0744 502 877

Circumscripția electorală nr. 11 – CARAȘ-SEVERIN 

Kelemen Attila 0748151266

Circumscripția electorală nr. 13 – CLUJ 

Achimaș-Cadariu Patriciu-Andrei 0749177021

Băltărețu Viorel 0749177466 

Csoma Botond 0744816987  

Moisin Radu-Marin 0749177320

Moldovan Sorin-Dan 0723267598

Molnar Radu-Iulian 0771260887, 0741 779 517

Murariu Oana 0364 808 736

Sărmaș Ioan-Sabin 021 303 2997

Circumscripția electorală nr. 14 – CONSTANȚA 

Banias Mircea Marius 0728295539 

Huțucă Bogdan-Iulian 0722317508

Ion Stelian-Cristian 0723537153 

Rizea Cristina Camelia 0749 177 524 

Circumscripția electorală nr. 15 – COVASNA 

Benedek Zacharie 074022002 / 0745525554

Gál Károly 0755075749

Könczei Csaba 0729850968

Miklós Zoltán 0744758866

Circumscripția electorală nr. 16 – DÂMBOVIȚA 

Balint Liviu-Ioan 0262 383 511

Blaga Daniel-Codruț 0722 205 352

Popa Radu Mihai 0764408018 

Circumscripția electorală nr. 17 – DOLJ 

Badea Iulian-Alexandru 0749 177 463

Gheba Daniel-Sorin 0749 177 463

Giugea Nicolae 0740867476

Stroe Ionuț-Marian 0726200089

Circumscripția electorală nr. 18 – GALAȚI 

Nechita Aurel 0725 552 336

Rodeanu Bogdan-Ionel 0730080501, 0336 117 744

Circumscripția electorală nr. 20 – GORJ 

Manta Claudiu 0765 454 479

Miruță Radu-Dinel 0723 999 755

Weber Mihai 0722 555 166

Circumscripția electorală nr. 21 – HARGHITA 

Bende Sándor 0744703598 / 0266 364 086 / 0744703598

Hajdu Gábor 0745652972  /0371005321

Kelemen Hunor 0720 072 050   / 0722303493

Ladányi László-Zsolt 0744602632

Zakarias Zoltán 0786031998

Circumscripția electorală nr. 22 – HUNEDOARA 

Gavrilă Anamaria 0744620462

Circumscripția electorală nr. 23 – IALOMIȚA 

Barcari Rodica-Luminița 

Dumitrescu Raluca Giorgiana 

Mușoiu Ștefan 

Păunescu Silviu-Titus 

Circumscripția electorală nr. 24 – IAȘI 

Berescu Monica-Elena 0756481785

Chichirău Cosette-Paula 0756481785 

Havârneanu Filip 0749177492

Toma Vasilică 0749 177 145 

Circumscripția electorală nr. 25 – ILFOV 

Gheorghe Andrei Daniel 0725553335

Circumscripția electorală nr. 26 – MARAMUREȘ 

Alexe Florin-Alexandru 

Apjok Norbert 0725 109 751

Circumscripția electorală nr. 27 – MEHEDINȚI 

Chirilă Virgil Alin 0743 079 979

Popescu Virgil-Daniel 0752125635

Circumscripția electorală nr. 28 – MUREȘ 

Buicu Corneliu-Florin 0740031202

Csép Éva-Andrea 0745616551 / 0745 616 551

Gliga Dumitrița 0749 049 404

Kolcsár Anquetil-Károly 0729 365 295  /0265342112

Kulcsár-Terza József-György 0724067197

Circumscripția electorală nr. 29 – NEAMȚ 

Bulai Iulian 0721 389 605 / 731839539 / 0771185224

Bulai Oana-Gianina 0729 881 851

Calista Mara-Daniela 0722511613

Cozmanciuc Corneliu-Mugurel 0745 573 646

Leoreanu Laurențiu-Dan 0745 251 877

Mitrea Dumitrina 0746 593 559

Munteanu Remus 0744 173 654

Șerban Ciprian-Constantin 0731839539

Circumscripția electorală nr. 31 – PRAHOVA 

Predoiu Marian-Cătălin 0733737752

Roșca Mircea 0720 720 982  

Circumscripția electorală nr. 32 – SATU-MARE 

Cozma Adrian-Felician 0740 548 170 

Magyar Loránd-Bálint 0261 716 774  /0745253727

Nagy Szabolcs 0740 661 289 

Circumscripția electorală nr. 33 – SĂLAJ 

Bode Lucian Nicolae 0260 614 985

Prunean Alin-Costel 

Seres Dénes 0722251381

Circumscripția electorală nr. 34 – SIBIU 

Thellmann Christine 0741558633

Trif Bogdan Gheorghe 021037875

Circumscripția electorală nr. 35 – SUCEAVA 

Ciornei Radu Tudor 0758 854 913

Gheorghiu Bogdan 021 224 2510

Circumscripția electorală nr. 36 – TELEORMAN 

Calotă Florică Ică 0720070912

Circumscripția electorală nr. 37 – TIMIȘ 

Drulă Cătălin 0720 312 727 – usr timis

Fălcoi Nicu 0749 212 518

Grindeanu Sorin Mihai 0722299880 / 0728899157

Circumscripția electorală nr. 38 – TULCEA 

Gudu Michael 0722 800 624 

Terente Eugen 0756 702 245

Circumscripția electorală nr. 39 – VASLUI 

Botez Mihai-Cătălin 0725 109 712 

Stativă Irinel Ioan 0728220439

Tătaru Nelu 0722 550 073

Circumscripția electorală nr. 40 – VÂLCEA 

Buican Cristian 0747220554

Cazan Laurențiu-Nicolae 0786 476 400

Lazăr Ion-Marian 0749 177 499

Circumscripția electorală nr. 41 – VRANCEA 

Dancă Ionel 0736306153

Stoica Elena 0744557040

Circumscripția electorală nr. 42 – BUCUREȘTI 

Alexandru Victoria-Violeta 0723257640 

Băcanu Cristian-Tudor 0750111850 

Florea Daniel 0731 003 296 

Neagu Denisa-Elena 0749 177 512

Orban Ludovic 0723 551 122 

Pop Rareș Tudor 0733 275 666 

Simion George-Nicolae 0738 797 803 

Circumscripția electorală nr. 43 – DIASPORA 

Lőrincz Ștefan-Iulian 0749 177 506 

Merka Adrian-Miroslav 0726200793

Petrețchi Nicolae-Miroslav 021 222 073 

Altele/Lideri partide

Dacian Ciolos 0727 730 025 

Vasile Dincu 0723 300 120 

Rares Bogdan 0741 188 488

Gheorghe Falca 0744 391 027 

Vasile Blaga 0742 225 090

Daniel Buda 0726 200 672 

Dan Motreanu 0726 200 623

Marian-Jean Marinescu 0722 369 681 

Vlad Botos 0745 339 339 

Dragos Pislaru 0753 048 550

Dan Nica 0722 303 552

Rovana Plumb 0728 220 494 

Victor Negrescu 0735 169 777 

Claudiu Manda 0723 348 934 

Dragos Benea 0722 584 155 

Carmen Avram 0723 294 415

Tudor Ciuhodaru 0744 236 510 

Mihai Tudose 0722 131 710 

Traian Basescu 0721 669 679 

Eugen Tomac 0757 077 050 

Cristian Terhes 0752 768 756

Maria Grapini 0745 351 950 

Corina Cretu 0731 824 355

Alexandru Nazare 0749 184 444

Silviu Busoi   +32(0)2 28 45609 / +32(0)2 28 4960

Alin Mituta 0032 2 28 45802 / 0033 3 88 1 75802

Siegfried MUREȘAN 0033 3 88 1 75154

Gheorghe-Vlad NISTOR 0033 3 88 1 75861

Loránt VINCZE 0033 3 88 1 75608

UDMR: 

Bende Sándor  

0266 364 086  

0744 703 598  

sbende69@gmail.com  

deputat  

Benedek Zakariás  

0745 525 554  

benedekzaki@yahoo.com  

deputat  

Biró Rozália  

0744 522 302  

birorozalia13@yahoo.com  

rozalia.biro@cdep.ro  

deputat  

Csép Éva Andrea  

0745 616 551  

csepandrea@gmail.com  

deputat  

Csoma Botond  

0744 816 987  

csbotond2002@yahoo.com  

deputat  

Faragó Péter  

0724 395 011  

faragopeter@rmdsz.ro  

deputat  

Gál Károly  

0755 075 749  

karoly.gal1973@gmail.com  

deputat  

Hajdu Gábor  

0745 652 972  

0371 005 321  

hajdug2005@yahoo.com  

deputat  

Kelemen Attila  

0748 151 266  

kelemenattila8686@gmail.com  

deputat  

Kelemen Hunor  

0722 303 493  

kelemenhunor@rmdsz.ro  

deputat  

Kolcsár Károly  

0265-342112  

gornesti@cjmures.ro  

deputat  

Könczei Csaba  

0729 850 968  

konczeicsaba@yahoo.com  

deputat  

Kulcsár-Terza József-György  

deputat  

Ladányi László-Zsolt  

0744 602 632  

ladanyil@yahoo.com  

deputat  

Magyar Lóránd Bálint  

0745 253 727  

magyar_lorand@yahoo.com  

deputat  

Miklós Zoltán  

0744 758 866  

mikloszozo@yahoo.com  

deputat  

Nagy Szabolcs  

0740-661289  

nagyszabi@yahoo.com  

deputat  

Seres Dénes  

0722 251 381  

szilagy@rmdsz.ro  

deputat  

Szabó Ödön  

0788 430 700  

odon@rdsor.ro  

deputat  

Zakariás Zoltán  

0786 031 998  

zzoltan@gmail.com

PS: Nu crede ca jocurile sunt deja făcute și nu mai putem sa schimbam nimic.

Pana la votul final în Camera Deputaților, putem sa schimbam tot.

Trebuie numai sa facem câte ceva fiecare dintre noi.

TREBUIE SA ACȚIONAȚI!

CEREȚI – LE IN SCRIS, CU CERERE DEPUSA LA BIROUL LOR SA NU VOTEZE! 

GĂSIȚI MODELUL ÎN POSTAREA ANTERIOARA. 

Suntem 19 milioane. Credeți că nu putem sa ii facem sa  cedeze psihic dacă ne propunem asta?

Vreo câteva sute – mii au reușit sa ne facă pe noi sa cedam psihic și sa acceptam diverse in ultimul an și jumătate. 

Credeți ca invers nu se poate?

Eu zic ca se poate.

Hai sa vedem ce inseamna niște sute/mii de telefoane, sms-uri, cereri pentru 1 om vreo luna de zile, zilnic.

Eu zic ca va însemna: e ca voi, numai lăsați-mă în pace.

TREBUIE SA ÎNCEPEȚI AZI, CA DE MARTI ÎNCEP ȘEDINȚELE IN COMISII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.