man Model National Știri

Australia, statul Victoria: 95% dintre cei spitalizați sunt vaccinați cu cel puțin o doză de ser Covid, în timp ce radiodifuziunea publică înlocuiește propagandistic procentul complet-vaccinaților cu cel al nevaccinaților

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Statul australian Victoria a înregistrat marți 867 de cazuri noi de Covid-19 și alte 4 decese, cu puțin timp înainte de a atinge uriașul procent de vaccinare anti-Covid cu cel puțin o doză de 80%, urmat de o diminuare a restricțiilor, informează Australian Broadcasting Corporation. Postul public de radio încurcă însă procentele celor ajunși în spital cu Covid, denaturând chiar spusele ministrului Sănătății: 87% complet vaccinați se transformă în 87% nevaccinați. Realitatea este că cei 87% complet vaccinați se adaugă la 17% parțial vaccinați pentru a da un total de 95% vaccinați internați în spital cu Covid. Un tablou al „eficienței vaccinului” cu adevărat terifiant!

Decesul unui bărbat de 80 de ani și al unei femei de 50 de ani din orașul Whittlesea, precum și al unei femei de 80 de ani și al unui bărbat de 70 de ani din Hume, ajungându-se la un total de 29 de decese.

Departamentul de Sănătate a adăugat, de asemenea, 140 de cazuri noi de infectare la numărul total raportat luni și 9 la cel raportat duminică.

Cu toate astea, același Departament de Sănătate a declarat că „a luat act de faptul că un număr de rezultate ale testelor Covid-19 au fost înregistrate incorect de către un furnizor de software terț care sprijină un furnizor privat”.

Ministrul Sănătății, Martin Foley, a declarat că problema de software a fost „remediată de partenerii noștri în zona de contractare a patologiei”.

Aceasta ridică numărul de cazuri active de infectare (până la data redactării articolului din sursa citată – n.n.) din acest stat la 9.261.

Foley a recunoscut că 95% dintre cei spitalizați erau vaccinați cu prima (17%) sau ambele doze (78%) de ser experimental Covid. Declarația Ministrului Sănătății a fost preluată distorsionat de radiodifuziunea australiană, care a titrat că cei 78% erau nevaccinați („78 per cent without a single dose”), manipulând cifrele pentru a induce în mod fals ideea că nevaccinații sunt principalii clienți ai spitalelor, când tocmai vaccinații „complet” au ajuns să fie majoritari în rândul internaților. Ascultați de la minutul 3 spusele ministrului! VIDEO:

Statul și-a atins între timp obiectivul său de vaccinare cu cel puțin o doză în proporție de peste 80%, la persoane cu vârsta minimă de 16 ani, motiv pentru care unele restricții au fost diminuate.

În Victoria, 80,1% din populația de peste 16 ani a statului s-a injectat cu cel puțin o doză de „vaccin” Covid, iar 49,8% din populație, cu ambele doze.

Vă prezentăm mai jos un grafic cu procentele de vaccinare din fiecare stat al Australiei:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *