man Model National Știri

Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir la Ziua Crucii într-o biserică istorică din Baia de Fier, județul Gorj

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Icoana Maici Domnului dintr-o biserică gorjeană veche de 270 de ani a plâns marți cu lacrimi de mir. Miracolul a fost observat de credincioșii prezenți la sfânta liturghie oficiată în lăcașul din Baia de Fier cu ocazia sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci. Preotul paroh, Puiu Popescu, a oferit amănunte:

„Curg lacrimi din ochii Maicii Domnului. Icoana lăcrimează și nu sunt picături de apă, sunt așa, uleioase și foarte frumos mirositoare. Este o minune și numai Dumnezeu știe ce înseamnă șiroaiele din ochii Maicii Domnului! Pot însemna lacrimi pentru păcătoșii care s-au îndepărtat de Biserică, dar pot fi și un izvor de mir… Eu nu am văzut niciodată o asemenea minune. Sunt preot de peste 26 de ani, dar nu mi-a fost dat să văd așa ceva”, a explicat părintele bisericuței din apropierea Peșterii Muierii, citat de Pandurul.ro.

Filmarea de mai jos a fost preluată de ActiveNews dintr-o postare publică a credincioasei Ileana Rădescu în grupul Baia de Fier. VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.