man Model National Opinii

A doua ruletă rusească. Cuvântul cititorului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Din prima zi de viață, chiar înainte de ea, participăm fiecare la o „ruletă rusească” proprie! Uneori apăsăm singuri pe trăgaci, alteori o fac alții, pentru noi! Pe țeavă însă este tot timpul un glonț, doar că nu de fiecare dată suntem uciși! Uneori suntem bolnavi, mai mult sau mai putin timp, mai grav sau mai puțin grav, uneori ne vindecăm, alteori nu! Gloanțele se numesc viruși, bacterii, ciuperci, radiații, otrăvuri, medicamente, accidente, ură, iubire…

Deznodământul fiecărei împușcături este ales de Dumnezeu! La fel și tipul „glonțului” este tras doar cu Îngăduința Lui (nu de El!) Așa se face că o boală banală, pe unul îl ucide și pe altul nu-l afectează deloc, deși e aceeași boală și cei doi afectați ar putea fi chiar …gemeni!

Cum putem trăi știind tot timpul pistolul la tâmplă? Nu ne gândim la el! Ne vedem de viața noastră, ne facem planuri de viitor, trăim!

Și e foarte bine că nu știm când și ce fel de glonț o să ne lovească curând și mai ales care este cel mortal! Unde mai pui că; „ce nu ne ucide ne întărește” și nu-i vorba doar de imunitatea câștigată!

De câteva luni, niște indivizi care se cred „dumnezei” au hotărât să ne pună să jucăm încă o „ruletă rusească”!

O gripă oarecare a devenit un „glonț mortalși ei au „grijă” să ne reamintească treaba asta, încontinuu. Faptul că tot Dumnezeu alege pentru cine și dacă chiar este mortal sau periculos contează mai puțin pentru noi, pentru că suntem setați deja să fim îngroziți de această gripă! Ni s-a pus o mască pe față care, desigur, nu poate reține virușii, lucru recunoscut de toată lumea, dar care este foarte importantă prin faptul că nu ne lasă să uităm de al doilea pistol de la tâmplă! Viața a devenit insuportabilă, mai ales că ne-au fost interzise și toate lucrurile plăcute, care ne-ar putea ajuta să uităm cât de cât!

Și ca presiunea să fie și mai mare, au inventat „glonțul vaccin”! Foarte des mortal, cu efecte mai mult sau mai puțin întârziate și mai ales necunoscute! Cei care refuză această ruletă sunt împinși deocamdată la marginea societății și probabil vor fi eliminați, ca unii care strică distracția „dumnezeilor”!

Ce e de făcut?

Același lucru pe care îl facem în privința primei rulete rusești și asta înseamnă să nu mai ascultăm ce ni se spune, să nu mai facem ce ni se cere, să le dam ignore la toți acești „dumnezei” de muclava! Dacă putem să-L uităm pe Dumnezeu adevărat, nu cred că e așa de greu să-i uităm pe cei falși! Sau, altfel spus: dacă ne aducem aminte de Dumnezeu îi uităm pe cei ce și-ar dori să fie și tot ce ține de ei!

Autor: Ioan Sperling

Sursa: Vrăbiuțe Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.