man Model National Știri

Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, a decedat după ce a intrat subit joi în moarte cerebrală

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, originară din Satu Mare, a intrat subit în moarte cerebrală joi, 19 august 2021, la secția ATI II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, potrivit OKmagazine.ro și DoctorulZilei.ro

Tânăra a decedat după ce aparținătorii săi au decis să-i lase pe medici să îi preleveze organe (ficat, rinichi, cord, plămâni și țesuturi osoase) pentru a le transplanta unor alte 5 persoane aflate în nevoie. 

Din informațiile disponibile pe contul de Facebook al Brigittei Dachmann, se vede că aceasta participase la Electric Castle, un festival de „muzică” unde vaccinarea sau testarea de Covid a spectatorilor erau obligatorii, pe lângă purtarea la mână a unei brățări cu chip RFID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *