man Model National Știri

Încă o moarte suspectă. Jimmy Hayes, jucător profesionist de hochei, a murit la 31 de ani. Sportivul juca în NHL, cea mai bună ligă din lume

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Jimmy Hayes, care a câștigat un campionat național de hochei la Boston College și a jucat șapte sezoane în NHL, a murit. Avea 31 de ani. Un reprezentant al forțelor de ordine a declarat că medicii au fost chemați luni la locuința lui Hayes din suburbiile Bostonului, unde a fost declarat decesul. Nu au fost dezvăluite alte detalii, conform Epoch Times.

Hayes, o „aripă dreaptă” de 1,85 metri, a fost recrutat în runda a doua (locul 60 în total) în 2008 de Toronto Maple Leafs. Doi ani mai târziu, el a ajutat Boston College să obțină al doilea titlu național consecutiv, totalizând 13 goluri și 22 de pase decisive în 42 de meciuri în calitate de student în anul doi. A debutat în NHL în decembrie 2011, după un schimb cu Chicago Blackhawks.

„Personalitatea sa caldă a avut un impact imediat în vestiar și în rândul fanilor noștri”, a declarat Blackhawks într-un comunicat. „Suntem mândri de amintirile pe care le-a făcut în Chicago”.

Jimmy Hayes a jucat 334 de meciuri în NHL și a avut 54 de goluri și 55 de pase de gol. El a mai jucat pentru Florida Panthers, Boston Bruins și New Jersey Devils.

El a jucat ultima dată la nivel profesionist în 2019 și fusese coprezentator al unui podcast numit „Missin Curfew”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *