man Model National Știri

23,1% dintre decesele Covid din ultima săptămână au fost înregistrate la persoane vaccinate, potrivit INSP

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În săptămâna 2-8 august, 23,1% dintre decesele Covid au fost înregistrate la persoanele vaccinate „cu schema incompletă”, potrivit raportului săptămânal de supraveghere Covid-19 publicat de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Este greu de înțeles cum anume o persoană „incomplet” vaccinată poate să moară „cu Covid” din cauze „naturale”. Asta ar însemna ca persoana să fi fost bolnavă în momentul în care i s-a administrat prima doză, fapt care ar fi contraindicat vaccinarea. Sau că persoana a luat pur și simplu boala după vaccinare dar înainte de rapel, ceea ce duce cu gândul fie la o reacție adversă indusă de vaccin, fie la o infectare „întâmplătoare” produsă în timpul în care „răspunsul imunitar” stimulat de vaccin nu apucase să se producă. Aceste ultime două posibilități nu prea sunt credibile. 

Această informație se adaugă recunoașterii cu jumătate de gură a faptului că cel puțin 610 persoane vaccinate până la 1 august (cu prima sau ambele doze) au murit de sau cu Covid, după cum a informat ActiveNews atunci când s-a descoperit și o „mică” ajustare din pix a datelor care nu conveneau, precum și ocultarea lor completă pe pagina de Facebook a platformei „RO vaccinare”, unde vaccinul este prezentat ca „sigur și eficient” fără a se spune câți oameni au murit după ce și l-au făcut.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.