man Model National Știri

Au fost prinși polițiștii care l-au omorât pe Mihai Ionuț Ghiorghe, tânărul care a apărat doi bătrâni pentru că nu purtau mască, de bestiile Ministerului de Interne, fapt pentru care a și plătit cu viața. Agenții au fost dați de gol de telefoanele mobile

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Cei 9 polițiști de la Secția 16 din Capitală, care au torturat doi tineri din București pentru că au sărit în ajutorul unui cuplu de bătrâni fără mască, brutalizat și batjocorit în plină stradă de găștile de agenți, au fost deconspirați de Google Maps, datorită semnalului telefoanelor mobile, relatează Mediafax.
Potrivit sursei amintite, cei 9 polițiști au început să discute telefonic între ei, din momentul în care au primit citații, iar telefoanele fiind ascultate, a condus oamenii legii pe o pistă care s-a dovedit reală. Folosindu-se de semnalul telefoanelor mobile, anchetatorii au stabilit zona de unde vorbeau cei 9 agenți acuzați de tortură și, după cum a demonstrat ActiveNews, de omor, reușind în cele din urmă, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, să-i prindă pe acuzați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.