man Model National Știri

Manifestație de solidaritate cu studenții discriminați pe criteriul vaccinării, luni la 9:30 în fața rectoratului Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Cetățenii nemulțumiți de șantajul practicat de Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în ce privește neprimirea la cursuri (și nu numai) a studenților și profesorilor nevaccinați sunt așteptați luni în fața Rectoratului la o manifestație de solidaritate cu cei discriminați.

„Luni, ora 9:30, se organizează o manifestație în fața Rectoratului UBB, pe str. Mihail Kogălniceanu. Vă așteptăm în număr cât mai mare, mai ales pe cei tineri. 

Manifestația e de solidaritate față de studenții UBB care aleg să nu se vaccineze, aceștia fiind discriminați deoarece sunt nevoiți să-și achite la fiecare 2-3 zile contravaloarea testelor pt. a putea participa la activitățile didactice în varianta clasică”, se arată într-un mesaj distribuit pe Facebook
Tot în luna iunie, un alt clujean de 22 de ani, student al Institutului Politehnic, s-a îmbolnăvit grav după ce a dezvoltat o miocardită în urma vaccinării cu Pfizer. Bogdan Dragoteanu și-a petrecut vara prin spitale și nu s-a reabilitat complet nici până astăzi. Putem presupune că amândoi se vaccinaseră în primul rând pentru a participa neîngrădiți la sesiunea de examene. Va plăti pentru ei Universitatea care și-a permis să facă presiuni și discriminări în scopul injectării serurilor experimentale Covid? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *