Bitcoin Crypto crypto trading Cryptocurrencies defi PayPal U.K. Venmo

PayPal va lansa tranzacționarea criptografică în Marea Britanie și ar putea îmbrățișa DeFi

Platforma globală de plăți PayPal privește Regatul Unit ca pe următoarea piață în care își poate extinde serviciile de tranzacționare criptografică.

Potrivit apelului de câștiguri al celui de-al doilea trimestru al companiei, miercuri, PayPal a ieșit foarte bine din tranzacționarea criptografică pentru perioada respectivă. CEO-ul Dan Schulman a declarat că Marea Britanie este probabil următoarea țară în care se oferă tranzacționarea criptografică.

„Da, ei bine, continuăm să fim foarte mulțumiți de impulsul pe care îl vedem pe cripto. […] Vom lansa, sperăm, poate chiar și luna viitoare în Marea Britanie, să deschidem tranzacționarea acolo. ”

El a declarat că compania adaugă „funcționalitate incrementală” la platforma de tranzacționare criptografică, după ce a crescut deja limitele de cumpărare a cripto la 100.000 USD pe săptămână pe 15 iulie.

PayPal lucrează, de asemenea, la integrarea bancară deschisă, a spus Schulman, adăugând că „va crește capacitatea de a-l integra pe deplin în ACH și de a efectua plăți mai rapide”. ACH este Camera de compensare automată PayPal, un serviciu de plată care permite comercianților să colecteze electronic plăți de la clienți prin debitarea directă a conturilor de verificare sau de economisire.

Schulman a dezvăluit că veniturile Plătiți cu Venmo au crescut cu 183% de la an la an și că au existat adoptări și tranzacții puternice de criptare pe Venmo. Firma deținută de PayPal, Venmo, a lansat servicii de tranzacționare criptografică către aproximativ 70 de milioane de utilizatori la mijlocul lunii aprilie .

Legate de: Integrarea criptografică a PayPal va aduce cripto maselor? Experții răspund

Integrare DeFi?

În ceea ce privește finanțele descentralizate, Schulman a sugerat că PayPal se uita la „cum arată următoarea generație a sistemului financiar” și cum să integreze contracte inteligente și aplicații descentralizate în platformă:

„Cum putem folosi contracte inteligente mai eficient? Cum putem să digitalizăm activele și să le deschidem consumatorilor care probabil nu au mai avut acces la acestea? Există și câteva aplicații DeFi interesante. Așa că lucrăm din greu. ”

Comentariile vin în același timp, un videoclip difuzat de la conferința EthCC de la săptămâna trecută la Paris a dezvăluit că cel mai mare schimb descentralizat din lume, Uniswap, a purtat discuții cu PayPal, printre alte firme fintech, cu privire la integrarea DeFi.

Pe 28 iulie, Cointelegraph a raportat că „super aplicația” PayPal, care va oferi economii de randament ridicat, acces timpuriu la fonduri de depunere directă, capabilități de mesagerie și funcționalitate criptografică suplimentară, este aproape gata de lansare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.