Animoca Brands Autograph NFT Bitcoin Blowfish Crypto Crypto games Crypto gaming Cryptocurrencies defi NFTs Polyient PolyientX Ronaldinho Vitalik Buterin

Știri minunate: Piață poliientică, scăderea lui Ronaldinho și o vânzare „uluitoare” de 4800 $ NFT …

Firma de investiții și studioul de dezvoltare Polyient a dezvăluit o piață NFT cu funcționalitate de finanțare descentralizată (DeFi).

Piața denumită „PolyientX” este programată pentru o versiune beta în august pe Ethereum, cu o lansare oficială vizată pentru o perioadă de toamnă. Lansarea inițială va include NFT-uri de la Ape In, un joc de colecționare NFT activat pentru DeFi și Rate Network, un tarif NFT descentralizat și protocol de rating.

Potrivit Polyient, utilizatorii își pot muta NFT-urile într-un seif pentru a câștiga recompense, descriindu-l ca „un mecanism unic de partajare a taxelor în care utilizatorii, nu părțile interesate corporative, sunt beneficiarii activității tranzacțiilor pe platformă”.

Există, de asemenea, o nouă metodă de lansare a simbolurilor denumită „Vânzare inițială a seifului” (IVS), care permite proiectelor să valorifice activele NFT ale susținătorilor lor „pentru a crea și distribui jetoane de utilitate și guvernare, recompensa participarea pe piață și construi economii durabile”.

Ronaldinho, bazat pe blockchain

Pictograma mondială de fotbal Ronaldinho lansează o nouă colecție NFT în colaborare cu studioul de creație INFLUXO.

Fostul star de la Paris Saint-Germain, FC Barcelona și AC Milan se alătură unei lungi liste de sportivi vedetă care intră în sectorul NFT, cum ar fi boxerul Tyson Fury , jucătorii NFL Rob Gronkowski și Patrick Mahomes și pictograma de skateboarding Tony Hawk.

NFT-urile sunt vândute în două picături diferite, prima picătură prezintă șapte NFT-uri „capodoperă” unice care descriu picturi vii ale momentelor cheie din cariera lui Ronaldinho.

Licitațiile vor avea o ofertă minimă de creștere de 10.000 USD, iar NFT-urile vin cu o întâlnire privată și o cină cu Ronaldinho în Dubai, un bilet dus-întors pentru a ajunge acolo și un sejur de două zile la un hotel de cinci stele. Nu este clar dacă Ronaldinho va găti o furtună sau dacă cina va fi la un restaurant.

A doua picătură de „NFT-uri de cărți de legendă sport” include un set de șase cărți de colecție pe care utilizatorii le pot achiziționa la un preț nespecificat. Li se va trimite un card NFT suplimentar care însoțește seria, iar dacă colectează toate cele șase NFT-uri plus tokenul airdropped, vor fi introduși într-o loterie pentru șansa de a câștiga „experiența Dubai” din capodopera NFT-uri.

Vânzarea este găzduită pe INFLUXO, iar data de expediere a NFT scrie „în curând”.

Animoca Brands achiziționează blowfish

Cel mai important dezvoltator de jocuri și proprietăți NFT Animoca Brands (F1 Delta Time, The Sandbox) a achiziționat Blowfish Studios, un dezvoltator de jocuri independente pentru aproximativ 6,6 milioane de dolari. Achiziția include, de asemenea, plăți de aproximativ 19,2 milioane de dolari pentru angajări condiționate și obiective de performanță.

Animoca a făcut anunțul pe 29 iulie și a menționat că va colabora îndeaproape cu Blowfish pentru a „alinia eforturile legate de integrarea blockchain-ului, jetoanele fungibile, jetoanele nefungibile (NFT), capacitățile de joc pentru a câștiga, oportunitățile de sinergie și produsul lansează. "

Blowfish este o firmă din Sydney fondată în 2010 de Benjamin Lee, un veteran al industriei de software și grafică 3D, și de Aaron Grove, un supervizor de efecte vizuale premiat.

Firma a publicat mai multe jocuri multi-platformă, cum ar fi „Qbism, Siegecraft, Morphite, Projection: First Light și Storm Boy”.

„Animoca Brands este extrem de încântat să-i întâmpine pe Blowfish, o echipă care ne extinde semnificativ capacitatea în spațiul de jocuri pe mai multe platforme și care are un interes puternic și o înțelegere a blockchain-ului”, a declarat Yat Siu, cofondatorul și președintele Animoca Brands. .

Vitalik se înscrie pentru platforma Mark NFT susținută de Cuban

Platforma NFT „AlchemyNFT” a anunțat o rundă de finanțare de 6 milioane de dolari pe 29 iulie. A fost susținută de Crypto.com Capital, Framework Ventures, Mechanism și întreprinzătorul miliardar (și victima DeFi rug-pull ) Mark Cuban.

Fondurile vor fi direcționate către un nou proiect denumit „AutographNFT” care permite semnarea unor active digitale unice, cum ar fi NFT-uri cu ID-uri de rețea socială. Potrivit firmei Ethereum, Vitalik Buterin a fost unul dintre primii care și- a semnat digital autograful la lansarea beta a proiectului.

The Alchemist NFT: autographnft.io

Platforma AutographNFT le permite creatorilor NFT să caute cifre populare „verificate de Twitter” și să le ofere bani pentru a autografa un NFT. Platforma oferă semnatarului opțiunea de a dona toate sau o parte din veniturile lor „de semnare” către o organizație caritabilă, cum ar fi „Salvați copiii”.

Potrivit listării NFT „Alchimistul”, Buterin a fost plătit cu 0,1 ETH, în valoare de aproximativ 243 USD, pentru a semna NFT.

Legat de acest lucru: jocul bazat pe NFT Splinterlands strânge 3,6 milioane de dolari prin vânzarea de jetoane private

Publicistul susține că vânzarea NFT de 4800 USD este o sumă „uluitoare”

Comunicatele mass-media de relații publice sunt adesea pline de jargon hiperbolic și umflături care dau o imagine prea frumoasă.

Dar a trebuit să râdem la un anunț de PR din 28 iulie de la Whisky Co. din Kinahan, în care vânzarea unui NFT pentru 4800 de dolari a fost descrisă ca o sumă de bani „uluitoare”.

„Mașina de curse de Formula 3D marca Kinahan s-a vândut unui colecționar NFT pentru o sumă uimitoare de 4800 de dolari în urma victoriei palpitante a lui Lewis Hamilton la Marele Premiu al Marii Britanii”, se spunea cu suflare în anunț.

Deși aceasta poate fi o veste interesantă pentru firma irlandeză de whisky, este posibil să nu-și dea seama că NFT-urile cu valoare discutabilă s-au vândut la prețuri mult mai mari. Cointelegraph a raportat în februarie că Lindsay Lohan a vândut un NFT pentru o sumă de 15.000 de dolari și mai devastatoare pe Rarible. Și au existat zvonuri că un tip numit Beeple sau Bongo sau ceva a bătut un NFT pentru 69 de milioane de dolari.

„Acest NFT este primul de acest gen din industria whisky-ului. Observați acel cuvânt prețios, „primul”. Există multe modele de McLaren, dar dacă dețineți primul, dețineți o bucată de istorie ”, se arată în anunț.

A rotunji

Cointelegraph a raportat pe 28 iulie că gigantul multinațional al băuturilor Coca-Cola intră pe piața NFT .

Firma va organiza o licitație de trei zile pe OpenSea pentru NFT-uri care descriu celebra băutură, iar încasările vor fi folosite pentru a strânge bani pentru Special Olympics International.

La începutul acestei săptămâni, pisicile tokenizate au provocat din nou haos în rețeaua Ethereum după ce un proiect de token nefungibil (NFT) denumit „Pisici Stoner” creat de actrița Mila Kunis s-a vândut în 35 de minute .

Prima scădere a proiectului a avut un total de 10.420 NFT-uri, iar activitatea pe Ethereum a trimis prețuri la gaz până la 709 Gwei (33,67 dolari) pentru o tranzacție rapidă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *