Adoption asset management Bitcoin bitcoin news business Crypto Cryptocurrencies goldentree

GoldenTree Asset Management investește în Bitcoin

GoldenTree, compania de gestionare a activelor din New York, ar fi adăugat Bitcoin la bilanțul său, deși valoarea acestei presupuse investiții rămâne necunoscută.

Potrivit unui raport de vineri de la presa de știri financiare The Street, firma cu aproximativ 45 de miliarde de dolari în active administrate a cumpărat o parte din Bitcoin ( BTC ), dar se pare că s-a ferit de alte investiții în criptomonede. Citând două surse cu cunoștințe despre această problemă, publicația a raportat că achiziția BTC a urmat discuțiilor dintre directori cu privire la angajarea de personal familiarizați cu investițiile cripto.

Executivii firmei, inclusiv fondatorul Steven Tananbaum și partenerii Deeb Salem și Joseph Naggar au investit luna aceasta într-o rundă de finanțare pentru Capital fără frontiere, care anterior a ajutat la lansarea unui program de accelerare din Algorand. Borderless a participat, de asemenea, la o rundă de finanțare pentru firma de valori mobiliare Securitize, susținută de Coinbase.

În legătură cu: cei mai mari 5 administratori de active digitale reglementate din SUA dețin cripto peste 46 de miliarde de dolari

Alte firme de administrare a activelor au început să se adâncească și în spațiul criptografic, fie prin investiții directe, fie oferind vehicule de investiții pentru Bitcoin și alte jetoane. Săptămâna trecută, Stone Ridge Asset Management a depus un prospect la Comisia pentru valori mobiliare din SUA pentru a adăuga BTC la fondul său mutual deschis. Miercuri, firma de investiții Contrarian Horizon Kinetics i-a sfătuit pe investitori să caute expunerea la active criptografice pentru a se proteja împotriva degradării valutare.

Cointelegraph a contactat GoldenTree, dar nu a primit un răspuns în momentul publicării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.