Bitcoin cross-chain exchange Crypto Cryptocurrencies defi Saber Seed funding round Solana Stablecoins Wrapped assets

Sabra, un schimb de lanțuri cross-chain de la Solana, ridică 7,7 milioane de dolari pentru a extinde echipa și jetoanele

Schimbul cu lanțuri transfrontaliere de la Solana, Sabre, a strâns 7,7 milioane de dolari într-o rundă de finanțare inițială.

Platforma a fost lansată luna trecută și permite schimbul între lanțuri de stablecoins și active împachetate. Saber Labs, echipa de dezvoltare din spatele Saber, a anunțat runda de finanțare pe 28 iulie.

Echipa de dezvoltare este în prezent o unitate de trei persoane și firma va folosi fondurile pentru a angaja încă șapte membri ai personalului în acest an. De asemenea, va extinde sprijinul către mai multe active la bursă.

Runda a fost condusă de firma de capital de risc Race Capital, cu participarea capitalului social al miliardarului Chamath Palihapitiya, Jump Capital, Multicoin Capital și Fundația Solana.

Runda de semințe a fost susținută și de investitori îngeri precum Tristan Yver de la FTX, Jason Lau de la OKcoin, Ryan Shea de la Stacks, Julien Bouteloup de la Curve Finance și Jeff Kuan de la Terraform Labs.

Cofondatorul și CEO-ul Sabre, Dylan Macalinao, a remarcat pe Twitter:

„Pentru ca DeFi să atingă milioane de utilizatori și trilioane de valoare, avem nevoie de un blockchain care să poată face față scării de masă. Datorită costurilor sale reduse de tranzacționare și a performanței ridicate, credem că Solana este acel blockchain. ”

Site-ul web al firmei susține că platforma oferă „tranzacționare slabă, chiar și la volume mari”. Sabre oferă, de asemenea, randamente pasive pe baza lichidității din comisioanele de tranzacție.

Conform datelor de la DeFi Llama, Saber are a doua cea mai mare valoare totală blocată (TVL) pe Solana, cu 185,77 milioane de dolari. Producătorul automatizat de piață (AMM) Raydium se află în prezent în top cu 572,21 milioane de dolari în TVL la momentul scrierii.

Solana își propune să fie un concurent mult mai scalabil pentru rețeaua Ethereum și a câștigat atenția în 2021 cu zeci de proiecte DeFi lansate pe platformă din martie.

În legătură cu aceasta, piața Metaplex NFT se lansează pe Solana

Cointelegraph a raportat pe 9 iunie că Solana Labs, echipa din spatele Solana a strâns 314,14 milioane de dolari printr-o vânzare de jetoane private, care a fost condusă de firmele de vârf Andreessen Horowitz și Polychain Capital.

La momentul vânzării de jetoane de 314,14 milioane de dolari, Anatoly Yakovenko, fondator și CEO al Solana Labs, a declarat că scopul este de a include un miliard de utilizatori în rețea:

„Următoarea fază constă în integrarea unui miliard de utilizatori. Solana a fost construită de la capăt pentru a se potrivi acestei scări. ”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.