Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Sinodul Greciei s-a consultat cu Bill Gates și Fauci și îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze: „Vaccinurile nu conţin microcipuri, nici celule embrionare”

Duminică a fost citită în toate bisericile ortodoxe din Grecia enciclica emisă de Sfântul Sinod cu scopul de a-i îndemna pe credincioşi să se vaccineze. Sub titlul „creştinii întreabă despre vaccin, iar medicii răspund”, enciclica „Adresată Poporului” cuprinde 12 întrebări şi răspunsuri, cu precizări clare pentru toate semnele de întrebare pe care le-ar putea avea credincioşii, relatează To Vima, citată de Rador.

De exemplu, la întrebarea dacă vaccinul protejează de mutaţia „Delta”, răspunsul este „toate vaccinurile oferă o protecție ridicată pentru a preveni formele grave de boală, intubarea sau decesul, precum și posibilitatea ca cineva să se îmbolnăvească și să fie internat în spital. Această protecție ridicată este valabilă și în cazul mutației Delta”.

În ceea ce privește necesitatea unei a treia sau chiar a patra doze de vaccin după cea inițială, răspunsul este: „Nu știm încă dacă persoanele complet vaccinate vor avea nevoie de rapeluri suplimentare, deoarece încă se studiază cât durează imunitatea după boală”.

Niciunul dintre vaccinurile anti Covid-19 nu conţine celule embrionare şi nici microcipuri

Circulara răspunde, de asemenea, la afirmaţiile unora cum că vaccinul conține celule embrionare. „Niciunul dintre vaccinurile Covid-19 utilizate în țara noastră nu conține celule embrionare”, iar „vaccinul nu afectează personalitatea persoanei vaccinate” se subliniază în enciclica Sfântului Sinod care precizează totodată şi că „vaccinurile împotriva Covid-19 nu conțin microcipuri.

Acestea sunt teorii rupte de realitate, bazate pe o campanie greşită de dezinformare promovată pe internet”. În final, Sfântul Sinod subliniază că „datele actuale arată că vaccinurile utilizate împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 sunt sigure”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.