Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Gabby Dizon Miso play-to-earn YGG Yield Guild Games

A dispărut în 31 de secunde: IDO-ul Yield Guild Games strânge 12,5 milioane de dolari de la doar 32 de participanți

Yield Guild Games (YGG), un colectiv de jucători care joacă pentru a câștiga, și-a finalizat oferta inițială DEX prin intermediul platformei Miso a SushiSwap în mai puțin de un minut astăzi.

În cadrul ofertei , YGG a strâns aproximativ 12,5 milioane de dolari pe 27 iulie, vânzarea de jetoane distribuind 25 de milioane de jetoane sau 2,5% din aprovizionarea cu 1 miliard de jetoane a proiectului printr-o licitație olandeză. Jetoanele YGG au fost vândute pentru aproximativ 0,50 USD fiecare.

Investitorii dezamăgiți au criticat vânzarea după ce 32 de portofele au epuizat alocarea în 31 de secunde, chiar dacă calitatea de membru al Discordului YGG depășește 47.000.

O singură adresă pare să fi putut capta 4,5 milioane de jetoane sau 18% din monedele disponibile în ofertă, deși spectatorii au speculat că cumpărătorul ar fi fost probabil un pool.

Cofondatorul YGG, Gabby Dizon, a declarat pentru Cointelegraph că proiectul a fost în legătură cu unii dintre cumpărători, menționând că adresele de cumpărare reprezentau grupuri de membri ai comunității pe termen lung care „[au] reunit capitalul pentru o achiziție mare”.

„Așadar, nu au fost cumpărate doar 32 de balene, ci 32 de portofele care au reprezentat diferite grupuri de credincioși pe termen lung ai viziunii noastre.”

Dizon a menționat, de asemenea, că tokenul este programat să înceapă tranzacționarea pe SushiSwap mai târziu astăzi, cu o mulțime de lichidități, oferind investitorilor oportunități suplimentare de a accesa tokenul YGG.

Într-o postare pe blog , Dizon a mulțumit comunității proiectului pentru susținere și participare, afirmând: „Așteptăm cu nerăbdare să începem zborul comunității noastre, unde vor fi oferite jetoane YGG celor mai activi și mai implicați membri ai breslei noastre, în special celor care au a fost alături de noi de la început. ”

Înainte, Yield Guild Games va finaliza în curând un airdrop comunitar distribuind jetoane celor mai activi membri. Proiectul va lansa în curând și un program comunitar de minerit.

YGG intenționează, de asemenea, să își extindă programul de sponsorizare , care facilitează donarea monedei jocului Axie Infinity Small Love Potion (SLP) către jucătorii YGG pentru reproducerea Axies – creaturi fantastice de colecție care locuiesc în joc.

Luna trecută, YGG a strâns 4 milioane de dolari într-o rundă de finanțare din seria A, cu participarea Mechanism Capital, ParaFi Capital și investitorul principal Bitkraft Ventures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.