Politics Technology

Fosta vedetă a lui Man Utd, Rooney, soluționează „șantajul” cu fetele de petrecere „plătind 1 GBP pentru drepturile de autor pentru fotografiile de scandal” – raportează

Trei dintre fetele care s-au fotografiat lângă Wayne Rooney ar fi cerut scuze legendei Manchester United, care le-a plătit doar 1 lire sterline (1,39 dolari) pentru a cumpăra drepturile de autor ale imaginilor, potrivit rapoartelor.

Instrucțiunile – care prezintă femeile îmbrăcate puțin și Rooney, care pare să adoarmă în unele dintre imagini – s-au răspândit pe rețelele de socializare duminică seara și până luni luni au umplut ziare și site-uri web din Marea Britanie.

Avocații lui Rooney au depus o plângere la poliție în aceeași zi, întrucât managerul județului Derby s-a dus atunci și l-a luat pe unul dintre puținii săi jucători de start la ținuta sub-campionată a campionatului, care a evitat cu ușurință retrogradarea în sezonul trecut.

În timp ce tânărul de 35 de ani a participat la Jason Knight în timpul unui atac "50-50" la antrenament, el a rănit mijlocașul timp de până la trei luni și s-au raportat că slujba lui ar fi fost "pe o margine de cuțit" după ce, de asemenea, criticând ierarhia Rams asupra politicii de transfer pe fondul acestui scandal.

"Cum poate conduce un grup de tineri atunci când nu poate părea să se controleze în public în timpul unei nopți? Acest tip de comportament afectează reputația clubului", ar fi comentat o sursă The Sun.

Tot pe rt.com , legenda fotbalului Anglia și Manchester United, Wayne Rooney, avertizează poliția cu privire la fotografii – rapoarte

Cu cea mai recentă evoluție de miercuri, totuși, golgheterul din toate timpurile din Anglia ar putea să pună furia în pat și să se concentreze asupra problemelor de rectificare la Pride Park.

Potrivit Daily Mail , el a plătit trei dintre fete – și anume Brooke Morgan, Elise Melvin și amica lor Eleanor Hoggarth – o taxă nominală pentru drepturile de autor asupra imaginilor.

Trio și-ar fi cerut scuze față de Rooney, care i-a acuzat că l-au „șantajat” și „s-au oferit voluntar să predea toate fotografiile” după ce au recunoscut că s-au „dus” sâmbătă în noaptea plină de viață care s-a încheiat într-un hotel Staycity la preț mic din Manchester .

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că o a patra fată, Tayler Ryan, care apare în marea majoritate a fotografiilor, se crede că a păstrat drepturile de autor asupra selfie-urilor sale, ceea ce înseamnă că Rooney poate lua măsuri legale împotriva ei dacă sunt folosite încă o dată de mass-media sau pe rețelele de socializare.

Tot pe rt.com Wayne Rooney, un scandal, „rănește propriul jucător” la antrenament, deoarece lucrurile merg din rău în rău pentru managerul Derby

Un purtător de cuvânt care îl reprezenta pe Rooney a confirmat că cele trei fete care au fotografiat „au contactat avocații lui Wayne și s-au oferit voluntar să predea toate fotografiile făcute în acea noapte și drepturile de autor din ele”.

"De asemenea, la propunerea lor, i-au cerut scuze scrise pentru evenimentele care au avut loc și pentru jena provocată", a adăugat el.

"Au fost trei tinere decente, care au ieșit la o noapte. Nu se așteptau ca Wayne să ajungă în compania lor și sunt regretate de modul în care lucrurile au ieșit cu imaginile."

„S-au lăsat lăsați și au făcut ceva pe care l-au regretat mai târziu. Nu se așteptau să ajungă în mass-media, după ce a fost postat pe rețelele de socializare și au decis să ia măsuri pentru a remedia lucrurile.

"Ar fi greșit să spunem că nu s-au schimbat banii, deoarece atunci când se încheie un contract trebuie să existe o sumă și, în acest caz, a fost de 1 GBP (1,39 USD)", a fost clarificat.

„Ei și-au cerut scuze din plin pentru că au vrut să facă ceea ce au văzut drept ceea ce trebuie și să traseze o linie sub acest subiect”.

Potrivit poliției Chesire prin Mail, Rooney nu „dorește să ducă mai departe problema” , conform cererii sale de șantaj, soția tatălui lui Colleen, aflată în prezent în vacanță în Țara Galilor.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.