Bitcoin business charity coca-cola Crypto Cryptocurrencies NFT olympics vending machines

Coca-Cola intră oficial în NFT-uri pentru scopuri caritabile

Unul dintre cele mai recunoscute nume de marcă din lume intenționează să lanseze o colecție de jetoane nefungibile pentru a strânge bani pentru Special Olympics International.

Piața OpenSea va organiza o licitație de trei zile pentru jetoane nefungibile marca Coca-Cola, sau NFT-uri, începând cu 30 iulie. Colecțiile NFT, create în parteneriat cu designerul digital Tafi, au fost „inspirate de prăzile de jocuri video” și conțin „surprize ascunse” disponibile numai celor care cumpără opera de artă.

„Cutii de prietenie” prezintă un cooler clasic Coca-Cola, o jachetă cu bule purtabilă care poate fi utilizată în lumea de realitate virtuală Decentraland bazată pe Ethereum, o carte de prietenie și un vizualizator de sunet care redă sunetul unei deschideri a sticlei, o băutură fiind turnat peste gheață, iar fizz-ul sună comun băuturilor carbogazoase. Pasionații de băuturi răcoritoare își pot plasa ofertele în Ether ( ETH ) prin OpenSea până pe 2 august.

„Fiecare NFT a fost creat pentru a celebra elementele care sunt esențiale pentru marca Coca-Cola, reinterpretate pentru o lume virtuală în moduri noi și interesante”, a declarat președintele Global Coca-Cola Trademark, Selman Careaga. „Suntem încântați să împărtășim primele noastre NFT-uri cu metaversul.”

Producătorul de băuturi răcoritoare a declarat că va dona încasările din licitație către Special Olympics International, o organizație sportivă menită să pună capăt discriminării persoanelor cu dizabilități intelectuale. Oferta de deschidere a licitației nu era disponibilă în momentul publicării.

În legătură cu aceasta: Coca-Cola Amatil investește în runda de finanțare inițială a Centrapay

Deși popularul producător de băuturi a fost rar, dacă a fost vreodată implicat direct în spațiul cripto și blockchain, unii dintre partenerii de îmbuteliere ai Coca-Cola folosesc tehnologia descentralizată a registrului pentru gestionarea lanțului de aprovizionare. Cointelegraph a raportat în august că neozelandezii și australienii au avut posibilitatea de a achiziționa faimoasa băutură carbogazoasă și altele folosind cripto printr-un parteneriat între platforma de active digitale Centrapay și Coca-Cola Amatil.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *