Politics Technology

Asul de fotbal Ronaldinho recunoaște că fostul prim-ministru Silvio Berlusconi este „în inima mea”, blândește o sticlă imensă de vin pe Italia veselă

Legenda din Brazilia și Barcelona, Ronaldinho, a brandit o sticlă uriașă de vin în timp ce se bucura de o vacanță în Italia și a vorbit despre relația sa cu fostul prim-ministru al țării și fostul proprietar al AC Milan, Silvio Berlusconi.

Pictograma de fotbal câștigătoare a Balonului de Aur a fost cumpărată de Berlusconi pentru Rossoneri pentru aproximativ 23 de milioane de dolari în 2008.

Alungat din Catalonia de antrenorul de atunci nou-numit al Barcelonei, Pep Guardiola, care se temea de influența iubitoare de partid asupra unui tânăr Lionel Messi, puterile lui Ronaldinho începuseră deja să se estompeze în momentul în care s-a agitat în San Siro, deși încă mai era a devenit un favorit al fanilor acolo.

Locul său în istoria clubului este sigur, ajutându-i să ajungă la ultimul lor titlu din Serie A în 2011, înainte ca dominarea totală de la Juventus să fie spartă doar de rivalii Inter-City din luna mai.

Tânărul de 41 de ani, care avea să uite un 2020, a fost petrecut în cea mai mare parte într-o închisoare din Paraguay datorită unui amestec fals de pașapoarte, de această dată se bucură de o vară mult mai bună.

Capturat petrecere la Miami cu Paul Pogba, el se află acum în Italia, unde a petrecut trei ani memorabili și i s-a cerut să comenteze preluarea lui Monza de către Berlusconi, care este acum prezidată de eroul orașului natal, Adriano Galliani.

Berlusconi a cumpărat clubul în 2018 după ce a vândut AC Milan cu 18 luni în prealabil și l-a instalat și pe fratele său mai mic, Paolo, ca președinte.

Câștigând promovarea în Serie B după sezonul 2019-2020, clubul nu a ajuns niciodată în top, deși a făcut playoff-ul sezonul trecut.

Când Ronaldinho a fost cercetat de câteva aspecte urgente de către Tuttomercatoweb , istoria sa în Italia a apărut în mod firesc.

„Am primit o primire călduroasă și sunt fericit”, a spus el despre experiențele sale din țară în general.

"Încă îl urmăresc pe Milano. Se descurcă bine, sunt un club de top și sper că vor continua așa.

"Îi aduc pe Berlusconi și Galliani în inima mea. Aștept Monza în Serie A."

Întrebat, în plus, despre viitorul fostului său protejat și despre strâmtorile financiare grave ale primului său mare club european după ce PSG se află, Ronaldinho a spus că speră că Barcelona le va rezolva problemele și că Messi „trebuie să rămână pentru că el este istoria Barça”.

Ronaldinho a arătat ulterior o sticlă imensă de vin pe Instagram și a lăudat o „oportunitate importantă” de a promova o colaborare cu Fabio Cardella, pe care a descris-o drept „atât de bună”.

La fel ca Berlusconi, Cordella este și un om de afaceri cu degetele în fotbal. Recent a fost directorul sportiv al Budapestei Honved FC.

De asemenea, pe rt.com „Îți plângi realitatea”: Man. City face caz în instanța din Marea Britanie, după ce acordurile din Emiratele Arabe Unite permit clubului să depășească rivalii cu 825 milioane USD

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.