basketball Bitcoin business chiliz Crypto Cryptocurrencies partnership socios Sport tokens United States

Echipa de baschet Cleveland Cavaliers se alătură platformei de jetoane a fanilor Socios

Socios, platforma bazată pe blockchain, care a simbolizat multe francize sportive din întreaga lume, a colaborat cu Cleveland Cavaliers din cadrul Asociației Naționale de Baschet.

Într-un anunț de luni al platformei sportive Chiliz, bazat pe blockchain, Socios a declarat că logo-ul său va fi prezentat în mod proeminent pe tricourile echipei Cavaliers pentru sezonul viitor, programat să înceapă mai târziu în acest an. Platforma a mai spus că se află în prezent în faza de revizuire și dezvoltare a „elementelor de implicare a fanilor” pentru echipă, referindu-se la jetoane sau colecții digitale.

„Acesta este începutul unui parteneriat interesant care credem că poate duce în cele din urmă la un angajament mult mai mare al fanilor Cavalierilor din întreaga lume”, au declarat Socios și CEO-ul Chiliz, Alexandre Dreyfus. „Chiliz.com se dezvoltă rapid într-o centrală de implicare a fanilor la nivel mondial, în care fanii pasivi sunt în tranziție către jucători reali în activitățile de zi cu zi ale echipelor lor preferate.”

Multe francize de baschet au încheiat deja acorduri de parteneriat cu Socios. La începutul acestei luni, firma a anunțat un aranjament similar pentru branding și o prezență digitală cu echipa de baschet din Boston Celtics, iar Philadelphia 76ers s-au alăturat platformei de jetoane pentru fani în iunie. Parteneriatele cu echipe sportive din SUA fac parte din expansiunea Socios în America de Nord – unde intenționează să deschidă un birou regional în viitorul apropiat.

Conectat: Arsenal FC va lansa AFC Fan Token pe Socios

Anunțul de la Socios vine în timp ce echipele de baschet din Canada și Statele Unite s-au mutat aparent într-un efort de a aduce sportul mai adânc în spațiul cripto. Portland Trail Blazers va avea logo-ul companiei de recompense criptografice StormX pe tricoul echipei sale pentru următorii cinci ani, începând cu sezonul viitor. Liga canadiană de baschet de elită a anunțat, de asemenea, luna trecută că va permite jucătorilor din cele șapte echipe să accepte o parte din salariile lor în Bitcoin ( BTC ) începând de săptămâna viitoare.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.