Bitcoin btc Crypto Cryptocurrencies squeeze

BTC câștigă 15% în 3 ore pe fond strâns

Prețul Bitcoin a crescut cu mai mult de 10% față de doar câteva ore mai devreme astăzi, prețurile crescând rapid de la aproximativ 35.000 de dolari până la 40.000 de dolari pe 26 iulie.

Acțiunea prețurilor arată o presiune violentă scurtă care a avut loc pe măsură ce prețurile au scăzut peste 35.000 de dolari, cu un impuls alcista care s-a accelerat brusc, deoarece prețurile s-au ridicat rapid cu 15%, de la aproximativ 34.000 la 39.800 USD în decurs de mai puțin de trei ore.

În schimb, BTC a luat ultimele cinci zile pentru a câștiga de la aproximativ 30.000 dolari la 34.000 dolari. Începând cu această scriere, Bitcoin își schimbă mâinile cu aproximativ 38.500 de dolari.

Potrivit CoinMarketCap, Bitcoin este cel mai mare câștigător din ultimele 24 de ore printre primele 30 de active criptografice prin capitalizare, înregistrând un câștig de aproape 13%.

Analiza populară, Lark Davis, i-a informat pe cei 426.000 de adepți că prețul BTC este din nou peste media sa mobilă de 50 de zile.

Polkadot și Chainlink sunt, de asemenea, printre primii câștigători ai zilei, fiecare crescând cu peste 11% în ultimele 24 de ore.

Cu Dogecoin în creștere cu mai puțin de 9% pentru ziua respectivă, se pare că impactul contului de Twitter al lui Elon Musk pe piețele monede-meme începe să scadă, CEO-ul Tesla postând un meme care afirmă că „Dogecoin este bani” pe 25 iulie.

În ciuda eforturilor lui Musk, Dogecoin pare să se fi mutat pe piețele mai largi ale altcoinului, majoritatea activelor criptografice cu capacitate mare având înregistrând câștiguri mari de o singură cifră pentru ziua respectivă.

Corelat: Prețul Bitcoin sugerează modelul de jos al „megafonului” și o scădere către 40.000 de dolari

În ciuda actualizărilor de la Londra care se apropie rapid de Ethereum de luna viitoare, Ether rămâne și el în urmă, înregistrând un câștig de aproximativ 7% în ultimele 24 de ore.

Ca atare, ETH este cea mai slabă performanță criptomonedă clasată printre primele 10 după capitalizare din ultima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.