Politics Technology

Wannabe Mayweather: Starul de box Haney a explodat pentru că a aruncat bani în aer în timp ce a pretins că „i-a luat 2 ore” să numere bani (VIDEO)

Fanfarul american de box Devin Haney a fost aruncat pentru un „aspect rău” în timpul unei pandemii după ce s-a portretizat fără gust aruncând bani în aer, lăudându-se și întins pe o canapea, în timp ce notele îi cad deasupra.

Într-o scenă înnebunită de bani, care amintește de tendința marelui Floyd Mayweather de a se imagina înconjurat de bani, campionul WBC la greutatea ușoară Haney, care a provocat controverse când a susținut că „nu va pierde niciodată în fața unui băiat alb din viața mea”, a început clipul cu cămașă în interiorul unei case.

Filmul a fost apoi tăiat în fotografii stilizate, lucioase, ale lui Haney, în vârstă de 22 de ani, prezentând diferite bunuri, inclusiv o mașină și ceas de lux, antrenori și ceea ce părea a fi o armă înainte de a-l tăia înapoi pe o canapea împrăștiată cu banii care cad. .

Secvența auto-obsesivă a fost setată la piesa de rap „Have our Way” de Juicy MF Juice, Migos și Drake, care include versuri despre a fi „asasin” și „snipin 'the b * tch”, face referiri la „lil n **** s viermi "și se laudă cu privire la modul în care protagonistul" a pregătit b * tch-ul pentru o acțiune ".

Încercarea aparentă a lui Haney de a imita personalitatea deosebit de farmecă a unuia dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile a primit o recepție la fel de slabă, așa cum a făcut în mod obișnuit sub supravegherea lui Mayweather.

„Rahatul ăsta e obosit ca acum”, a explodat scriitorul de box Michael Woods, bine urmat. „OK, așa că nu înțelege că este un aspect rău pe măsură ce o pandemie globală se desfășoară.

"Dar haide, [Haney], ai învins un [Yuriorkis] Gamboa și [Jorge] Linares. Cel puțin Floyd a început [luptătorul cunoscut pentru obsesia sa de bani] Ted Dibiase la 40-0."

Linares avea 35 de ani și pierduse două dintre cele cinci lupte anterioare când Haney l-a învins pe venezuelean în cea mai recentă luptă a sa, în mai, iar Gamboa avea 38 de ani și a ieșit dintr-o înfrângere când Haney l-a învins în noiembrie.

Toate cele cinci titluri regionale și internaționale senior pe care le-a câștigat Haney au fost vacante, iar „Visul” a obținut o victorie eliminatorie în opt lupte din noiembrie 2017.

Cu toate acestea, recordul neînvins de 26 de lupte al lui Haney este impresionant – iar fanii lui împărțiți împărtășesc.

"Vor să fie Money May fără să fie Pretty Boy Floyd", a observat unul, în timp ce altul a sugerat: "Băiatul vrea să fie Floyd atât de rău. De fapt, este destul de trist."

Un critic a răspuns: "Întreaga problemă a banilor s-a desfășurat – am văzut-o. Nimănui nu-i mai pasă, este motivul pentru care toată lumea a trecut la UFC. Oamenii vor doar să vadă cei mai buni luptând cel mai bine".

Un altul a întrebat: "Toată această temă super bogată este atât de jucată. Nu mai poate cineva să fie ei înșiși?"

Apologetii pentru Haney au subliniat că postarea sa de pe Instagram ar fi putut fi vizată și privită mai favorabil de propria generație. „O pipă jos, clovn”, a tras unul înapoi. – Lasă-l pe tânăr să se distreze.

„Nu este pentru tine sau pentru mine – am 46 de ani”, a adăugat un altul. "Încearcă să facă apel la vârsta și la demografia sa, la fel cum a făcut Floyd și majoritatea băieților mai în vârstă, inclusiv promotorul său, nu au înțeles la momentul respectiv".

Un spectator de acord a dat din cap spre numărul colosal de aproape 62.000 de aprecieri ale clipului acumulat în timpul unei zile. „Uită-te la toți tinerii cărora le place postarea”, au spus ei. "Crezi că face asta pentru aprobarea persoanelor în vârstă?"

Tot pe rt.com „Nu voi pierde niciodată în fața unui băiat alb”: boxerul Devin Haney se laudă că RACE-ul lui Vasyl Lomachenko înseamnă că nu va învinge niciodată campionul (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *