Accidente Biserica Ortodoxă Cutremur Environment and Nature European Union National Natural ro-alert Societate Știri

VIDEO O reporteriţă TV a fost CONCEDIATĂ după un reportaj despre inundaţiile devastatoare din Germania: Ce a putut să facă

O reporteriţă TV din Germania a fost concediată după ce s-a murdărit intenţionat cu noroi înainte să transmită un reportaj dintr-o localitate devastată de inundaţii săptămâna aceasta, potrivit DailyMail, anunță news.ro.

Susanna Ohlen, 39 de ani, s-a murdărit de noroi pentru a pretinde că a ajutat la intervenţiile din oraşul Bad Munstereifel ca urmare a inundaţiilor, care în Germania au ucis 128 de persoane.

RTL.de a difuzat reportajul despre inundaţiile din respectiva localitate, dar reporteriţa a fost filmată de un locuitor care a publicat marţi videoclipul pe internet.

Reprezentanţii postului au spus: „Abordarea reporterului nostru contravine clar principiilor jurnalistice şi propriilor noastre standarde. Prin urmare, ea a fost concediată de luni după ce am aflat”.

În videoclip, Ohlen apare într-o cămaşă albastră, pălărie şi cizme, aplecată, luând noroi şi murdărindu-şi hainele şi apoi faţa, fiind într-o zonă distrusă de ape, case prăbuşite şi resturi.

În înregistrare se aude o persoană care râde în timp ce reporteriţa, plină de noroi, se întoarce către cameraman pentru a transmite reportajul.

Ohlen lucra la RTL din 2008 şi a prezentat „Good Evening RTL”, „Good Morning Germany” şi „Point 12” printre alte emisiuni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *