Accidente Biserica Ortodoxă Cutremur Environment and Nature European Union National Natural ro-alert Societate Știri

Victorie pentru echipa feminină de fotbal a SUA în meciul cu Noua Zeelandă: Scor 6-1

Echipa feminină de fotbal a Statelor Unite a revenit cu o victorie, impunându-se cu 6-1 în faţa Noii Zeelande, sâmbătă la Saitama, la trei zile după deruta cu Suedia (0-3) din meciul de debut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează AFP.

Campioanele mondiale din 2019 şi marile favorite ale turneului olimpic, erau neînvinse în 44 de meciuri înainte de înfrângerea cu Suedia, finalista de la JO de la Rio, scrie Agerpres.ro.

Pentru acest meci din grupa G cu Noua Zeelandă, starul Megan Rapinoe a fost introdusă în teren de la debutul partidei, în timp ce o altă vedetă a Team USA, Alex Morgan, a debutat pe bancă, exact invers faţă de meciul cu suedezele.

Golurile americancelor au fost înscrise de Rose Lavelle (min.9), Lindsay Horan (min.45), Christen Press (min.80) şi Alex Morgan (min.87), la care s-au adăugat două autogoluri ale neozeelandezelor Abby Erceg (min.63) şi CJ Bott (min.90+3).

Noua Zeelandă a redus din handicap prin Betsy Hassett (min.72).

În celălalt meci al grupei, Suedia şi-a continuat parcursul victorios, impunându-se cu 4-2 în faţa Australiei şi este lider în grupă cu 6 pct, urmată de SUA 3 pct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.