Politics Technology

Întoarceți Paige! Lupta împotriva sirenei VanZant STORMS OUT din ring după ce a pierdut meciul de ranchiună cu Rachael Ostovich (VIDEO)

Rachael Ostovich a câștigat o măsură de răzbunare pentru pierderea din UFC față de Paige VanZant în urmă cu doi ani, câștigând o decizie unanimă în lupta lor cu mâna goală, vineri seară, într-un rezultat care a făcut ca „12 Gauge” să iasă din ring.

O luptă care a fost numită „ veniți pentru țâțe, rămâneți în fața violenței ” între cei doi pumnii cu pin-up, cu siguranță livrați pe aceștia din urmă, deoarece alumul „Ultimate Fighter” Ostovich a arătat o lovitură superioară față de VanZant, tremurând pe dușmanul ei cu o serie de clubbing drepturi overhand în drum spre o victorie rezonabil clar pe scorecards-ul judecătorilor.

Rezultatul a fost unul greu de suportat pentru VanZant, care este acum 0-2 în ringul Campionatului Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) și este 1-5 în ultimele sale șase lupte (în gol și MMA) din 2017 – cu asta singura victorie venită împotriva cuceritorului ei vineri seară, când VanZant l-a trimis pe Ostovich în ianuarie 2019 în UFC.

În urma pierderii sale față de Britain Hart la debutul său la BKFC la începutul acestui an, VanZant a promis că va fi mai agresivă în a doua sa apariție și cu siguranță și-a îndeplinit angajamentul în timp ce se grăbea spre Ostovich din clopotul de deschidere.

Dar dacă VanZant a crezut că ar putea să-l copleșească pe Ostovich la începutul apariției fetei a rivalului său în cercul pătrat al BKFC, s-a trezit că se confruntă cu o rezistență severă.

Ostovich, a cărui ultimă victorie în orice cod a venit în 2017, a afișat o lovitură mult îmbunătățită, în special cu dreptul menționat anterior care a aterizat în mod repetat în fiecare dintre cele cinci runde ale luptei.

VanZant a căutat să se stabilească într-un ritm în al doilea, folosindu-se bine de jab.

Dar, în al treilea rând, era clar că Ostovich afișa o lovitură tehnică superioară – găsind frecvent o casă pentru pumnii ei în jurul sau chiar prin garda VanZant.

Ostovich părea să aibă probleme cu VanZant la sfârșitul luptei, după ce un alt om a ajuns la maxilar, dar ea s-a luptat cu amabilitate – deși a fost ușor de văzut de ce judecătorii au declarat grevele lui Ostovich cu atât mai afectante.

Când scorurile au fost citite cu voce tare (48-47, 48-47 și 49-46), zâmbetul VanZant s-a topit în dispreț și a făcut o linie directă pentru zona din culise, unde a sărit peste conferința de presă post-luptă și va trebui acum să lingă rănile și ia în considerare dacă o a treia ieșire în inelul gol este cea mai înțeleaptă mișcare a ei în carieră.

"La naiba, da [m-am simțit confortabil]", a spus Ostovich după aceea. „A trecut mult timp. De doi ani și jumătate de când am fost ultima dată în cușcă.

"Un sport complet diferit, dar am luptat în continuare cu Paige VanZant. Dă-i o mână ciudată, o aplauză, arată un pic de respect ."

Curajul și duritatea pe care au arătat-o aceste două tinere sunt extraordinare”, a scris fostul campion UFC Daniel Cormier în timp ce urmărea lupta, înainte de a adăuga că a fost surprins de reacția lui VanZant la pierderea ei.

"Rachael Ostovich și Paige VanZant își fac treaba. 3-1 Rach! Sincer, acest lucru este nebun și distractiv.

"Am crezut că Ostovich a câștigat lupta destul de clar. De ce a fost Paige atât de supărată încât a luat-o la fugă?" el a spus.

Sunt confuz cu privire la modul în care Paige a crezut că a câștigat ”, a fost de acord Eryk Anders, cu greutatea medie a UFC.

De asemenea, pe rt.com „Am vrut să o fac în propriile condiții”: regina de luptă Paige VanZant explică motivațiile din spatele site-ului de fani cu evaluare x (FOTOGRAFII)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *