Politics Technology

„Trebuie să-mi amintesc cum să boxez bine”: Gassiev, centrală de box rusă, vizează întoarcerea rapidă după o brutală victorie KO (VIDEO)

Greul rus Murat Gassiev a recunoscut că a avut o perioadă „foarte dificilă” și și-a pus ochii pe un alt atac în termen de trei luni de la distrugerea lui Michael Wallisch la Moscova, luptând doar pentru a doua oară în trei ani.

Gassiev, puternic lovit, a suferit de o lipsă de activitate, de când și-a pierdut recordul neînvins, printr-o înfrângere a deciziei împotriva ucraineanului Oleksandr Usyk în 2018, cu accidentări și probleme promoționale care l-au ținut departe de ring.

O demolare a primei runde a lui Nuri Seferi în octombrie a fost prima luptă a lui Gassiev de la trecerea de la greutatea-cruiser și a impresionat din nou că l-a eliminat pe Wallisch în runda a patra, câștigând campionatul asiatic WBA.

"Au fost trei ani foarte dificili pentru mine", a spus Gassiev, care a acoperit Wallisch cu un corp împușcat și peste mâini chiar înainte de a-l opri.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care nu s-au îndepărtat de mine. Mulțumesc mult Federației Ruse de Box și promotorului meu, Vladimir Hryunov, pentru că mi-ați dat posibilitatea să boxez și să revin la forma optimă.

"Astăzi m-am luptat cu o greutate reală, cu brațe lungi și dimensiuni mari. Mergem în direcția corectă."

Gassiev și Usyk au avut fiecare două campionate mondiale cruiserweight când s-au întâlnit în finala World Boxing Super Series.

Usyk urmează să-l provoace pe Anthony Joshua pentru coroana sa grea la Londra pe 25 septembrie, iar Hryunov a confirmat că Gassiev vrea să se întoarcă „în două sau trei luni”.

„Deocamdată trebuie să-mi amintesc cum să boxez bine”, a recunoscut Gassiev.

„Trebuie să mă întorc la nivelul meu anterior, să mă îmbunătățesc și să ating obiective mari – să devin campion mondial la categoria grea”.

Tot pe rt.com „F * ck această expoziție BS”: meciul de box al lui Oscar De La Hoya cu fostul star UFC Vitor Belfort este acum un meci PROFESIONAL

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *