asset management Bitcoin bitcoin news bitcoin trust business Crypto crypto trust Cryptocurrencies Grayscale Investments

Breviar săptămânal: Ark Invest, Edge Wealth Management și Rothschild Investment acumulează cripto

Întrucât prețul Bitcoin a revenit la peste 32.000 de dolari săptămâna aceasta, unele companii majore au anunțat că și-au crescut expunerea la criptomonede prin intermediul criptomonedelor Grayscale.

Potrivit unui document depus vineri la Securities and Exchange Commission din SUA sau SEC, firma de investiții din New York, Edge Wealth Management, deține în prezent 54.134 acțiuni ale Bitcoin Trust (GBTC) ale Grayscale's, evaluate la 27,13 dolari la momentul publicării și 25,280 acțiuni ale compania Ethereum Trust (ETHE). Deținerile criptografice valorează aproape 2 milioane dolari, la 1.468.655 dolari, respectiv 466.668 dolari, aproximativ 0,3% din activele totale administrate de 703 milioane dolari pe care compania le-a raportat la 2 februarie.

Încredințele criptografice ale Grayscale nu sunt noi oportunități de investiții pentru Edge. Firma de investiții deținea 37.605 GBTC și 17.300 acțiuni ETHE în aprilie, reprezentând creșteri de 44%, respectiv 46%.

Expunerea unor instituții la Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ) și alte criptomonede prin Grayscale au crescut, deoarece monedele digitale par să joace un rol mai mare în economia globală. Depuneri similare cu SEC arată că Rothschild Investment Corp și-a cvadruplat expunerea la Bitcoin prin Grayscale, deținând 38.346 acțiuni GBTC în aprilie și 141.405 GBTC la 30 iunie. Cu un raport de peste 1 miliard de dolari în active administrate începând cu 8 aprilie, trustul Bitcoin acțiunile reprezintă mai puțin de 0,09% din participațiile firmei de investiții.

Cu toate acestea, Cathie Wood's Ark Invest continuă să cumpere acțiuni GBTC la o rată mai mare decât cele două companii menționate anterior. În această săptămână, firma de investiții a raportat că a cumpărat peste 450.000 de acțiuni ale Grayscale Bitcoin Trust în două cumpărături separate, aducând participațiile sale combinate la peste 9 milioane de acțiuni, sau aproximativ 0,5% din portofoliul său. La vârf în martie, GBTC a reprezentat 0,9% din portofoliul Ark.

În legătură cu: Grayscale „100% angajat” să transforme GBTC în Bitcoin ETF – CEO

„Comunitatea investițională continuă să își exprime interesul față de clasa de active a monedei digitale și de ecosistemul cripto mai larg și, pe măsură ce aceste active câștigă adoptarea generală, anticipăm că investitorii vor căuta noi modalități de a accesa monedele digitale pentru a-și diversifica portofoliile”, a spus Grayscale CEO Michael Sonnenshein într-o scrisoare adresată investitorilor.

Rapoartele privind achizițiile GBTC au venit în aceeași săptămână, Grayscale a deblocat 16.240 BTC din acțiunile sale Bitcoin Trust după șase luni. Deși au existat unele speculații, prețul activului criptografic ar putea fi afectat în mod negativ de o lansare atât de mare într-o singură zi, BTC a înregistrat o creștere de aproximativ 2,9% a prețului săptămână peste săptămână și a ajuns la 32 457 USD la momentul publicării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.