National Opinii Politică Societate Știri

VIDEO Încă un accident cumplit la Sibiu, după ce 4 persoane au murit de dimineață: Sunt 3 maşini implicate, una a luat foc

Trei maşini au fost implicate vineri seara într-un accident, pe autostrada A1, la ieşirea din Veştem, două dintre autovehicule fiind cuprinse de flăcări, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Echipajele SAJ şi ISU au transportat doi răniţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Unul dintre răniţi este un bărbat de 32 ani cu traumatism de gleznă, scrie agerpres.ro.

„Accident rutier urmat de incendiu pe autostrada A1, ieşirea Veştem. Pompierii Detaşamentului Sibiu au intervenit de urgenţă cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD. La faţa locului a intervenit şi un echipaj SAJ. Din informaţiile primite de la faţa locului persoanele implicate s-au autoevacuat şi nu se află în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii este vorba despre trei autoturisme implicate în accident, dintre care două cuprinse de flăcări.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *