Bitcoin Crypto Cryptocurrencies defi layer 2 moon tokens reddit Social Media tokens

Reddit implementează soluția layer-2 care vizează scalarea punctelor comunității bazate pe Ethereum

Platforma de socializare Reddit a anunțat că va folosi soluția de scalare Arbitrum pentru a gestiona scalarea sistemului său de puncte comunitare bazat pe Ethereum.

Într-un anunț de joi, administratorul Reddit jarins a declarat că platforma și-a lansat propriul strat strat-2 folosind tehnologia Arbitrum pentru punctele sale de recompensă. Reddit a spus că a implementat soluția layer-2 pe partea superioară a testnetului Rinkeby înainte de a planifica migrarea către rețeaua principală Ethereum.

Platforma a citat caracteristicile Arbitrum de a fi descentralizată, de a fi dezvoltată și de a avea un sprijin ecosistemic larg în decizia sa. Arbitrul „înfășoară” tranzacții pe un lanț lateral fără gaz cu un set separat de protocoale de securitate și consens, apoi raportează tranzacțiile în lot către Ethereum. Echipa de dezvoltare de la Offchain Labs a promovat proiectul pentru soluții de scalare.

Corelat: Uniswap v3 pare setat pentru scalarea stratului doi atât pe Arbitrum, cât și pe Optimism

Utilizatorii de pe platforma de socializare câștigă Puncte comunitare postând anumite conținut pentru a câștiga recompense. În subreditul r / Cryptocurrency, acestea vin sub formă de jetoane Moon, iar în r / FortNiteBR, punctele sunt cunoscute sub numele de Bricks. Reddit a declarat că integrarea Arbitrum ar putea duce la tranzacții mai rapide și mai ieftine pentru jetoanele platformei.

„Veți observa că tranzacțiile se întâmplă mult mai repede și, odată ce ați creat un seif, nu va trebui să continuați să revendicați lunile în fiecare lună”, a spus Reddit. „Vor apărea în seiful tău ca pe o magie!”

Deși jetoanele de la Community Points sunt populare pe platformă, aparent nu există un consens clar între site-urile de cripto-analiză câte sunt în circulație în prezent. Datele de la Etherscan arată aproximativ 67 de milioane de euro – adică 24 de zerouri la sfârșit – MOON-urile au fost distribuite către peste 78.000 de deținători. Cu toate acestea, CoinMarketCap susține că există o ofertă totală de doar 6.962.504 jetoane.

În legătură cu: Redditorii sunt acum cărămizi și luni care cultivă spam

Redditorii care folosesc jetoanele Moon au descoperit deja aplicații financiare practice, pur și simplu exprimându-și opiniile pe platformă. În ianuarie, un utilizator pe nume satoshinakamoto7 a susținut că a folosit jetoane MOON pentru a-și plăti chiria. Altul a tranzacționat jetoanele pentru Bitcoin ( BTC ) înainte ca prețul activului criptografic să crească la peste 30.000 de dolari în ianuarie.

„Lansarea de astăzi este un mare pas înainte, dar munca noastră este departe de a fi terminată”, a spus jarins. „Scopul nostru este să traversăm prăpastia adoptării de masă prin aducerea a milioane de utilizatori în blockchain.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *